Dlrtrgt50 16 haftalik hamileyim ve dün kontrole gittiğimde bebeğimin bir böreğinde büyüklük görüldü erkek bebeklerde genelde oluyor doktor bu 2. Trimesterde görülüyor geçer dedi ama yinede korktum başınıza gelen varmi ?
Satisati Rabiadk Dlrtrgt50 Endişelenmeyin bu durum genellikle erkek bebeklerde görülüyor doğumdan sonra sünnet yaptırmak bir alternatif eğer büyüme öyle uçuk bir fark değilse birkaç ay içinde düzeliyor daha sonra belirli sürelerde takip ediliyor tedavisi var yani benim bebeğim doğdu kalça çıkıkligi ultrason muayenesinde fark edildi bir dahahki kontrol 5. Ayda sünnet ettirmeyi düşünüyorum
Ece5454 Dlrtrgt50 18. Haftada iki böbreğinde de büyüme görüldü takip edildi ve büyüme olmadı daha sonra doktor değiştirdim Prof geçtim bi sorun olmadığını söyledi. Erkek çocuklarında çoğunlukla gözüküyor doğduğunda idrarını yaparsa sıkıntı yok. Yapmazsa da erken sünnet oluyorlarmış. Çok araştırmıştım çok kafama takmıştım bende ama gereksizmiş
Rabiadk Benim de bebeğim erkek dün detayli ultrasonda doktor bana da bı böbrekte büyüme var 28-30. Haftada takibi yapılsın tekrar dedi ilk gebeliğim bende aşırı endişelendim umarım düzelir 😔
Dlrtrgt50 Ece5454 bende öyle kafama taktım uyuyamadm . İnş geçer doktoruma dedi geçer ısrarını yapınca diye ama işte ufak da olsa kafana takıyorsun