ZA06 Ebbruc bende 27+2 de doğum yaptım kuvezde şuan 1 ay oldu çok korkiyorum Allah sabr versn basinz sagolsn😔
Ebbruc ZA06 sağolun, size de geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah. Nasıl genel durumu,kilosu, solunumu vs.? Onlar çok güçlüler , elinizden gelen tek şey dua edip süt götürmek zamanla mucizelere siz bile inanamayacaksınız
ZA06 Ebbruc kilo alımı iyi oksijende burundan alıyor maalesef bende rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu 19 haftalıkken hastaneye yattm 27+2 de doğum oldu dikişsiz bu kadar dayanabldm suyum geldi su gelmeseydi belki 10 15 gün daha giderdi diye düşünüyorum
Ebbruc ZA06 burundan alıyo olması bile çok güzel, kilo alımı oldukça ondan da kurtulur inşallah, üzme kendini hiç sağlıkla kucağına alırsın
LoisLane Ebbruc merhabalar Serklajdan sonra vajina ve makatta ara ara gelen batma hissiniz hiç oldu mu sizin de. Ben şu an öyle bi şey yaşıyorum, doktorumla da henüz görüşmedim, 1 ay oldu serklaj olalı, şu an 23.haftamdayım
Ebbruc LoisLane merhaba, evet oldu bikaç kere, doktorum normal dedi bebek aşağıya da vuruyor çünkü o da sızlama batma yapar dedi
LoisLane Ben de çok endişeleniyorum acaba dikişler zarar görür mü diye. Devamlı bi batma hissetmiyorum, hemen hemen her gün oluyor ama anlık olup geçiyor
Fdme2024 Bddddd bende seklajlıyim hem doktoruma hemde detaylida sordum gayet normal alanı ne kadarki vurabilir dedi korkacak bı durum yok dedi bı çok kişide bu sorunu yaşıyor
Fdme2024 Nurlena 14 haftada ağrı kasilma ile düşük yaptım doktorum simdiki gebeliğim de kanamam vb olmamasına rağmen doktorum 12 haftada önlem amaçlı serklaj önerdi serkaj olucagim günün gecesi 14 haftada kanamam oldu rahim ağzım 32mm biraz kısalmış dedi ve hemen yaptı yani önlem amaçlı olursanız içinizde rahat eder şimdi çok şükür uzunluklarim iyi sınırda bı ölçü görmüşsunuz riske atmayın başka doktorada gidin bence
Nurlena Fdme2024 gitmediğim doktor kalmadı benim yapmıyorlar.enfeksiyon çıktı onu söylüyorlar şimdide hep yatıyorum rabbim yardım etsin dualarla tutunuyor bebeğim.
Fdme2024 Nurlena Sıkmayin canınızı Rabbim ömür verecekse hiç bişe engel olamaz biz elimizden geleni yapsakta olan oluyor maalesef bu şekilde yaşanmıyor hep sitres ilk gebeligimde kaç tane doktora şikayetimi anlattım kimse bişe yapmadı bı bile bir nasip siz bol bol dinlenin iş sakın yapmayın eğilip uzanmayin ağır kaldırmayın dikkat edin Allah büyüktür magnezyum kullanın kasılmalarsa faydalı oluyor zaten sınırin altına dusmemissiniz rahat olun perintolog 25 in altı dikkat gerektiriyor dedi korkmayin
Nurlena Fdme2024 şükür uzunluk şuan iyi gidiyor stabil ama açılma gibi bi değişiklik görüyorlar allahtan amniyon zarı bombeleşmemiş oraya doğru.ilaç kullanıyorum enfeksiyon geçerse belki serklaj yaparım.haftaya değişebilir durum diyor.dualarla duruyor yavrum ağlama krizlerine giriyorum istemsiz