_Mother_ Evet kızlar bu sabah cinsiyeti öğrendik kızmış 2. Kızım geliyor çok şükür ki sağlıklı gelişimi iyi gönlüm erkekten yanaydı ama kısmet değilmiş 💝 Çin takvimi her site erkek idi sabah gazetesi kız dedi Rus takvimi erkek Kan yenileme erkek Yüzük testi erkek Nub kimi kız kimi erkek ama çoğunluk kız demişti Yerleşimi başta sağ tarafta idi Kızımda sabah bulantıları akşam bulantıları yoğundu kusmalar ile bunda hiç yoktu çok rahat bir gebelikti anlayacağınız çoğu şeyi boşa çıkardık sağlıkla gelsin inşallah minik
2gamze5 _Mother_ sağlıkla gelsin inşallah canım rabbim üçüncüye gönlüne göre nasip etsin inşallah ramzi teorisi yaptın mı peki 7 haftalık vajinal ultrason varsa atarmısın ❤️❤️
Sehrbn_ _Mother_ bende bugün gidiyorum inşallah öğrenirim ve kızdır iki oğlum var birde rabbim kız nasip etse keşke..iki hamileliğime göre bu zor geçti kusmalar bulantılar halsizlik uyku hali yiyememe falan bakalım bana da dua edin🙏
Merve-metin _Mother_ ahhh canım prenses sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🙏🏻 ❤️❤️ konuşmuştuk seninle zaten kızına arkadaş geliyor 😍
Srp53 _Mother_ yaaaa çok sevindim. Diğer duyguyu da tatmanı isterdim ama ilerisi için iki güzel destekçin, sırdaşın, en iyi arkadaşların olacak. Kızına da yoldaş geliyor ne mutlu 🤲rabbim sağlıkla, sıhhatle getirsin canım 🙏🫶❤️
_Mother_ Sehrbn_ gönlünce olsun inşallah ama her gebelik bir olmuyormuş cidden bende kızımda perişandım yemek yapamıyordum bile hep kusuyordum bu gebelik çok rahattı ama cinsiyet aynı
zeynep_88 Sehrbn_ ben de bugün gidiyorum öğrenmeye nasipse. Ve iki oğlum var. Haber edin ben de yazacağım sonucu
2gamze5 _Mother_ demekki ramzi teorisi de yalan zaten doktorlar açıklama yapmış o teori için cinsiyet zaten ya kızdır ya erkektir diyordu doktor %50 %50 şans İkiside diyordu hatta diyorki sizde bi teori uydurun başarılı olma olasılığınız yüzde elli yüzde elli dalga geçmiş doktor resmen 😂
_Mother_ Haber bekleyenler vardı @Srp53 @Elcin-Meryem @Ebaki canım ne senin ne benim yüzük testleri de tutmadı 😂 @lili19 @Hasret3449 @staRmama %55 kız demiştin @Sermec27 @huysuz__ @Melikeshn0 @Maviss718 kızlar sizlerde kız demiştiniz Özel hesaplama yapan kişiler çoğunluk erkek demişti ama oda tutmadı
lili19 @_Mother_ hayırlısı olsun canım benmde 2 ci kız geliyor Allah sağlıkla kolaylıkla kucamıza almaya nasip etsin ❤️🌸😘
_Mother_ lili19 amin canım inşallah ❤️ rabbim hayırlı evlat eylesin diğer duyguyuda bizlere nasip etsin esirgemesin inşallah 💝😇