Nazo_avlu Batıl olduğu apaçık ortada ama yinede bir sormak istedim saçınızı gebelıkte kestırdınız mı çevremden duyduklarım yok ömrü kısalır rızkı kesik olur gıbı seyler ınanmıyorum ama içimde rahat değil fetva hattına sordum oda yok oyle bısey anne karnına düşünce yazıldı kaderı senın saçınla alakası yok dedı
minnosbirkiz Nazo_avlu mantık çerçevesinde düşünüyorum, gaybı Allah bilir, daha kendi rızkımızdan, ömrümüzden emin olamıyorken çocuğunkini kim bilebilir, yarına çıkmaya garantimiz yok ☺️
merimiri Nazo_avlu kestirmedim zaten çok saç kestiren birisi değilim o dokuz ayda da kestirmesem olur🤭
biranneadayi15 Nazo_avlu ben kestirdim ve aklımın ucuna bile gelmedi böyle bir şey söz konusu olur mu hiç delinin biri kuyuya taş atmış
Aylaa123 Nazo_avlu inanmam tabiki basından beri 2 kere kestirdim doğumum biraz daha yaklassın 3. Ye kestircem hızlı uzuyor saçlarım . Hormonlardan kaynaklı saç diplerinde sağlıklı yağlar ve minareller biriktiği için kestirmemek daha iyi diye okunustum bi yerde onun harici ömür bizim saç kestirmemize mi kaldı ne zaman ölceğimiz belli zaten işin dini boyutunda
Byzerd Artık o kadar sağlıksız bir hale gelmişti ki sürekli uğraşmak zor geliyordu bi kaç gün önce vurdum makası kendim dayanamadım başım hafifledi resmen. Annem duysa kafayı yer ama ben inanmıyorum öyle seylere🎉 sürekli toplu olduğu icin eşim dahi kimse fark etmedi şu ana kadar bekliyorum bakalım ilk kime yakalanacağım 😁
Buttercup16 Nazo_avlu Tabiki inanmıyorum aşırı saçma ama kestirmedimde bilinçaltı heralde 🙄 gerçi hormonlardan dolayı aşırı sağlıklı şu an uzadı çok güzel bir yandanda kıyamadığımdan
Merve32- Saç kestirmek batıl inanç gbi görünse de altında yatan bilimsel bir açıklaması var onun. Daha önce burda başka bir arkadaş da yazmıştı böyle bir postun altına. Saç çok vitamin yiyen bir parça vücudumuzda biz saçımızı kestirdiğimiz zaman beynimiz vücudumuzda ki vitaminleri saçımıza yönlendiriyor onarmak için uzaması için oyüzden bebek be anne vitaminsiz kalıyor. Bebeğin de vitaminsiz kalması demek sağlık problemleri demek. Onun için hamileyken saç kestirilmez deniyor eskiler. Aslında araştırsak bütün batıl inançların altında yada çoğu batıl inançların altında diyelim bir gerçekçilik yatıyor. Bende kestirmedim saçımı bişey kaybetmem 9 ay kestirmesem. 2 ayım kaldı zaten🙏☺️
Nazo_avlu Merve32- okadar fazla uzadıki popomu felan gecıyor artık o yuzden kestırmek ıstedım bılemedım ya kestırdım diyende var kestırmedım dıyende
Minimalist03 Nazo_avlu Ben kestirdim kuaförüm sadece vitamini saca verir vücut tek zararı bu dedi ki yeterince vitamın kullanıyorum😊