Tospikim01 Merhaba bebeğim 5 günlük oldu ama hiç uyandıramıyoruz memeyi zorla saatlerce uğraşıp verebiliyorum. Uyandırma için yapılabilecek teknikler var mı?
Mikrofon0 Tospikim01 benim de ilk öyleydi tüm üstünü çıkarıp tutturmaya çalıştım yine de uyyordu geceleri de öyle şimdi 20 günlük uyanıyor kendi uyanmadan da memeyi tutmayı öğrendi açılıyor yani bir de kaç haftalık doğdu
Civciv53 Tospikim01 altını aç değiştir boyunlarının altını sil. Topuklarını sık çimçikle burnunu sık küçük küçük malesef bunları yapmadan uyanmıyordu benimki de inan geçicek şuan 24 gnlük Allah a şükür kendi uyanıyor artık
Mikrofon0 Tospikim01 eminim vaktinin dolmasını bekliyordur bizim ki ilk doğduğunda bacakları açılmıyor du esneyemiyor ağlamıyor du 41. Hafta bitti hamilelik hesabına göre açıldı bacakları kendine geldi doğduğunu fark etti doktor da normal demişti sıkmayın canınızı düzelir ☺️
gmz10 Biz de çok zor uyandırıyoruz, 11 günlük şu an. Üstünü çıkartıyoruz, bezini değiştiriyoruz, bir de bir bezi ıslatıp vücudunu siliyoruz.