Gmzyyyy Ben bugün 29+5 oldum , dün kontrole gittik en son. Bebiş boy : 38 cm kg : 1500-1600 kg civarı dedi doktorumuz. Hanile kaldığım kg : 59.5 şu an : 73 kg oldum maalesef 🤦🏼♀️ 13.5 kg aldımmm
Emos42 Gmzyyyy bende 29+5 im 28.haftada 1350 Gr ölçülmüştü pazartesi günü tekrar kontrol var 30+4 olacak kaç kilo olmuş bende merak ediyorum
Nrsh_3355 Gmzyyyy 29+2 de gittiğimde 1430 gramdı en son daha gitmedim güncel kilosunu bilmiyorum ama 😂 hamile kaldığım kilo 43 Şu an ki kilom 55 🙈🤷🏻♀️ 12 kilo 🤫😳😳😳
DilekBodurr Gmzyyyy 28 haftalığım bende. 10 kilo aldım. Son gittiğimde 3 hafta önce boyu 34 cm falandı galiba kiloyu söylemedi. 😊
Missgod 28 haftalıkkenn 1368 gr 39 cm suan 32 haftalığım cuma kontrol var baklm kaç olduk🙃😁 bende bu süreçte 6 kilo aldım🤰🏻
Mervekyzd 31+2 de gittim 1700 gram 35 cm dedi doktor 60 ile hamile kaldım 65 kiloyum şuan 33+4 olduk daha gitmedim kontrole haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım nekadar olcak
Yaseminkayaa Mervekyzd ya maşallah hiç kilo almamışsınız nasıl beslendiniz? Bide vitamin kullandınız mı gebelik boyunca
Mervekyzd Yaseminkayaa inan okadar düzensiz ve saçma sapan beslendimki canım ne isterse yedim hiç beslenmeye dikkat etmedim sağlıklı besleneyim protein ağırlıklı besleneyim felan hiçbişey yapmadım bende şaşırdım bukadar az kilo almış olmama bide ben iştah kaybı yaşamadım hiç bulantılarım olmadı bikere bile hamileliğimin başımdan beri yiyorum ve hareketli de değilim yapısal heralde anlamadım
Yaseminkayaa Mervekyzd ben daha 5 haftalık gebeyim 1 kilo aldım bile yemiyorum da inanılmaz hareketliyim bide 3 çocuğum var durma ihtimalim yok. Az yiyorum yine de su içsem kilo alıyorum ya