Merve-metin Yeniyeniden yaptırmadım daha var ama normal ultrasonla bakılıyor canım alttan bakıldığını hiç duymadım açıkçası canım
bkdusunenanne Yeniyeniden alttan bakma yok. Direk detaylıda size gün verirler o gün gidersiniz bebeğin anne karnındaki tüm uzuvlarını beynine kadar inceler bi sıkıntı varsa veya yoksa not eder Dr nize gönderir
4949zilanerturk Yeniyeniden hayır cnm detaylı da sadece karından ultrason yaptılar bana altan muane yok
Yeniyeniden br2023 belki dedim hani rahim uzunluğuna falan bakiyorlarmi diye 🙂 millet serklaj falan oluyor ya nasıl anliyorlar
Merve-metin Yeniyeniden ultrasonla bakıp ölçüyor doktor ben 13.haftsmda kasık ağrım çok şiddetli diye gittiğimde dr rahim uzunluğuna ve kısalığına baktı herşey çok normal demişti
Yeniyeniden Merve-metin tamam canim teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olur ben hiç bebek hareketi hisedemedim sanki karnımda yok gibi geliyor
Fulya90- Benim alttan bakmislardi karnımdan baya uğraştı kafasında bi yeri görmek için göremeyince alttan izin verirseniz ondan bakalım demişti ordan direk görmüştü.
myangelson Yeniyeniden karından bakılır. Bir durum olursa birşeyden suphelenirse vajinal muayene teklif eder
myavocado Yeniyeniden sanırım doktora göre değişiyor, çoğu kişi bakılmıyor demiş. Benim doktorum bakmıştı rahim ağzı uzunluğu için. Sorun olsun olmasın bakıyordu tüm hastalarına
beyazmelegim Yeniyeniden Evet bende 2 hafta önce detaylıya girdim ilk önce bebeğe karından baktı daha sonra rahimde biraz kısalık görüyorum dedi tam tespit etmemi isterseniz alttan bakıcam dedi ve alttan baktı herhangi bir sorun yok dedi her ihtimale karşı temkinli gidin
br2023 Tazeannecimm Malesef doktora söyledim 26 haftada miydi 24te miydi hatrlamiyorm detaylı zamanı geçmiş dedi.