Duyguaksoy İki gündür bebek öyle sertleşiyor ki canımı çok acıtıyor hatta şuan bile aynı ve vajinaya baskı çok yapıyor canımı acıtıyor sizinde öyle mi 🫤
aden026 Duyguaksoy 34+4 üz bizde.. baskı hissi bende de çok var ve son birkaç gündür inanılmaz bir sırt bel ağrısı… Cuma kontrolümüz var bizimde
Kardelen92 Duyguaksoy daha bugun doktora gittim bebek benimde asagiya ittiriyormus kendini ayakta cok kalmamaya dikkat et dedi sancim oldugu icin igne verdi magnezyum kullan dedi bebek kendini asagiya bastirdigi icin agri baski oluyomus bol dinlenmek lazimmis bide karnini sivazlama dogumu baslatir dedi sizede gecmis olsun
Zeynep299 Duyguaksoy ara ara bende baskılar oluyor hele o toparlanmalar gece uyutmuyor sabah geçiyor sanıyorum ama yine de gün içinde 6-7 defa oluyor. Baskı artık büyüdüler iyice normal. Dün benimki kaburgamı öyle sıkıyordu ki ağrıdan nefesim kesiliyordu
Duyguaksoy gbayindir dün acile gittim doğru düzgün ilgilenmediler kendi doktoruma haftaya randevum o yüzden beklesem mi normal mi bilemedim 😓
Duyguaksoy Kardelen92 bende gerilmeye başladığı zaman karnımı seviyorum belki rahatlar diye demek yapmamak lazımmış ilk defa duyuyorum teşekkür ederim 🙏🏻
perihankrkya Kardelen92 ayy ben gerildikce elimle seviyodum düzeliyor diye yapmayayim bari bende 5eylulde kontrolum var nst giricem ins erken dogmam ilkinde erken doğmuştum bakalm bunda bekleyecekmi erken mi gelecek bilemiyoruz da benimde vajinada asiri cok baski yapiyor geriliyor bir yanim top gibi oluyor 33+3um daha ins 38i bekler oğlusum
Duyguaksoy Zeynep299 evet kaburgaya sanki tekme atıyor bi anda canımı yakıyor doktor dün günde 4-5 kere normal dedi ama benim çok daha fazla oldu dayanamadım
Kardelen92 Duyguaksoy evet yapmamak gerekiyormus bende bugun ogrendim karnimi oksamak iyi geliyordu ama artik ellemem 😀
Ilknurerogluzun Benimde öyleydi korkutmak için yazmıyorum ama günlerin onemi var sancı çıktı bende rahim uzunlugu kısalmıs 32 haftada ciger gelistirici vuruldum serum ilaç filan durdular simdi evde ilac kullanıyorum ihmal etmeyin lutfen
Duyguaksoy Ilknurerogluzun dün nst de sancım çıkmadı açıklığa da baktılar ama insan merak ettiklerinin cevabını alamayınca bi acaba oluyor tabiki Allah yardımcımız olsun çok geçmiş olsun size de hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲
Ilknurerogluzun Harika sancı çıkmadıysa sorun yok kendinizi yormayın biz yarın 34 hafta olucaz ilk hedefimiz 35 haftayı tamamlamak sağlıkla zamanında gelsinler inşallah kendini strese sokma.
Duyguaksoy Ilknurerogluzun evet iki gün çok yoruldum ayakta çok vakit geçirdim sanırım ondan oldu bugün yatmaya çalışacağım sürekli inşallah canım🤲
Bendiyebiri_ Ara ara bende de oluyor ama hani son haftalarda insana enerji geliyor diyolarda kızlar benim hiç halim yok ya ağlamak istiyorum gece uyuyamıyorum gunduzde uyumaya alışık değilim sizde de aynı mı durumlar çok canım ağrıyor bu arada
Duyguaksoy Bendiyebiri_ aynı bende öyleyim maalesef eski enerjimi özledim diye eşime ağlıyorum kimi zaman bugün sanki hep uykum var yataktan kalkamıyorum ama az kaldı sabır diyorum
Bendiyebiri_ Duyguaksoy az kaldı ama zaman geçmiyor sanki bide benim 34 aylık bı oğlum var tuvalet alışkanlığı kazandı ama kendisi klozet e tek çıkıp inemiyor maalesef bu günler atlatsak çok güzel olucak
Duyguaksoy Bendiyebiri_ çok zor cidden Allah yardımcınız olsun son zamanlar sanırım öyle geçmek bilmiyor zaman maalesf