busray96 Selcantvsn 21+3’üz kızımla 🐥 genel olarak hareketli, bulantım kusmam vs. yok rahatım şükür. sadece bazen bel bacak ağrısı oluyor. bacaklarımda kılcal mor damarlar çıktı bir de :( haftaya detaylı ultrasonumuz var, sizin nasıl gidiyor?
12betul Selcantvsn 20+4 üz şuan hareketleri çok belirgin artık 🥰 ama iki gündür Rahmime şiddetli baskı hissediyorum bu hafta detaylı ultrason var bakalım . Onun dışında pek sıkıntımız yok şükür
Ebbruc Selcantvsn 20+3 , 3 haftadır hareketlerini net hissediyorum ama iki gündür uyuyası var beyfendinin beni tedirgin ediyor çok hareket etmeyip 🥲 detaylıya gitmicem doktorum perinatolog her seferinde ayrıntılı bakıyorum gerek yok dedi artık 24.haftada gitcem nasıl dayanacaksam 🥲
Yeniyeniden Selcantvsn Ebbruc ben birsey sormak istiyorum bu hareketleri oturup mu dinliyorsunuz siz hareketleri halindeyken mi sürekli hisediyorsunuz
Selcantvsn busray96 aynı hafta aynı gün benimde kızım olucak inşallah. Benim bacaklarımda da kilcagil varis var ama agrimiyo şükür. Yemeklerden sonra çok şişkinlik oluyo sadece ☺️
Hcrndgn Bugün tam 22 olduk cuma kontrolümüz var cinsiyeti İnsaaAllah gösterir bu sefer mide bulantısı yok ama pek iştahım da yok açım gibi hep
Selcantvsn Ebbruc evet bazen tedirgin oluyorum bende ama sonra oturup izliyorum hareketlerini çok hoşuma gidiyo 🫢☺️
Selcantvsn Yeniyeniden ben hafif sırt üstü yatınca hareket ediyo . Bı iş yaparkende bazen heraket ediyo ama en çok dinlenirken.
Ebbruc Yeniyeniden ayakta falanda hissediyorum ama genellikle biraz arkaya doğru uzanıp oturduğumda ya da sırt üstü uzandığımda daha net oluyo hareketleri yeri daraldığı için
BG02_ Selcantvsn 20+2 olduk bizde inşallah 22 de detaylıya giricem. Yalnız normalde çok hareketli bir bebek ama 20 ye girince iyice azaldı hareketleri. Biraz korkutuyor ama inşallah iyidir
BG02_ Selcantvsn ay inşallah öyledir ☺️ kıyafet almadım ben riskli gebelik elim varmıyor. Allah korusun
Yeniyeniden Ebbruc bugun bende doktora soyledim hisetmiyorum dedim normal dedi bazıları hisediyormus dedim bende merak ediyorum ne hisediyolar acaba dedi 🙂
Ebbruc Selcantvsn ahh hissedersin canım, daha ne tekmeler atacakk 🥰 benim 2. Arada bi çikolata ye sırt üstü uzan biraz bekle , yada elini karnına koy ama biraz aşağı koy daha tam göbek hizasına çıkmadılar çünkü öyle daha net hissedersin