Eylos1996 Dün az bişe istifra ettim sürekli midem kazınıyor ve gribim neyse bugün gene bulantı oldu dün gece acilde Parol verdi doktor günde bikere iciyorum o 3 kere yazmış ama ben gene riske atmadım neyse sabah kumru yedim gene acıktım acikinca bulanti oluyor dışardan durum söyledim yedim bide limonu kaynatıp icmistim öğlen gribe iyi gelir diye neyse aradan 2 saat geçti bir sancı girdi bana direk tuvalete afedersiniz ama hem ishal bide aynı anda istifra ettim ne var ne yoksa o kadar kötü oldumki bian dedim ben ölüyorum eşime yazdım gelince hemen hastaneye goturcem seni dedi ya zehirlendimmi acaba hiç böyle olmadım hala basım dönüyor iyi değilim
Eda0509 Eylos1996 canım kumru yemeseydin keşke içinde çok fazla sosis var buda gebelikte zararlı. Çiğ olduğu için zararlı gebelikte. Bir daha yeme tavsiye etmem canım. Hamileyken çiğ işlenmiş sosis salam çiğ et asla yeme canım
Mnnk Eylos1996 canm korkutmak gibi olmasında bende yaşamıştım bu durumu ve zehirlenme çıkmştı ama bn o zmn hamile değildim 😒 işallah zehirlenme yada çok büyük bişi değildir rabbim şifa versin
Elizveannesi Eylos1996 belki gebeliğin getirdiği bir kusma haliydi ama grip olmana denk geldi.. Üşüttüğün için de kusmuş olabilirsin canım. Bağırsaklarının bozulması da biçok şeyi arka arkaya yiyip içtiğin için de olabilir...
Mnnk Eylos1996 içini ferah tut eşin gelince doktora gitcekmissin zten panik yapma ağrın sızın var mı mide bulantn devam ediyo mu sakin davran
Minikkimyager Eylos1996 allahın izniyle birley olmamıştır inşallah eşin gelince bi an önce git canım için rahat etsin internetten bişeyler okuyupta paniğe kapılma
esractn Eylos1996 üşütmüş olabilirsin Canim. Peynir ve domates varmış içinde bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kusmanın sebebi 9 haftalikmissin bu zamnlarda bulantı kusma olması normal. Ama icinde bi şüphe kalmasın git bi doktora rahat edemiyorsan
Freearc Yok canım korkma ya üşüttün ya da yediğin bir şey dokundu. Doktora gitmeyi ihmal etme ana. Sıcak süt iç ya da ılık yoğurt ye
dere07 Çok yağlı ise o da dokunmuş olabilir çok yağlı yiyeceklerden yememeye gayret gösterin umarım birşeyin yoktur
Eylos1996 esractn hiç kusmam olmadı tamam. Bulantı oldu ama işte gripligimden beri kusma başladı bide ishal olunca korktum çok ya
SevilCoskun Çok geçmiş olsun canim ama tavsiyem dışaridan yemek yememek daha iyi olur.Ben bulantim olduğu için ilk üç ay makarna,kizarmiş ekmek,yoğurt bs gibi şeyler tükettim belki sanada iyi gelir.👍