Bulute 14.haftaya girdim ama belirtilerim yok denilecek kadar azaldı normal mi sizce hiç böyle olan oldu mu
aslaninannesi7 Bulute 18 haftalık hamileyim. Hiç belirtim olmadı ne kusma ne koku hassasiyeti ne birşey. Sadece göğüslerimde koyulaşma oldu o kadar . Her gebelik aynı olmuyor zaten ikinci trimester daha rahat geçiyor
Bulute Srp53 daha önce kaybım olduğu için korkuyorum ben de ilk başlarda kaşık ağrım mide bulantım çoktu şimdi yok bugün kontrolüm var inşallah her şey yolundadır
Srp53 Bulute benim de 2 kaybım var öncesinde bir süre sonra belirtiler gidiyor sanırım bir şey yoktur korkmayın Allah’ın izniyle 🤲
burcutoo Arada bir iki hafta dinlendirip yeni semptomlarla geliyor merak etmeyin Allahın izniyle her şey yolundadır inşallah 🤗
Gzde4507 aslaninannesi7 Bnmde öyle ama bnm çok önceden koyulaştı 12 haftalığım belki de ikiz diye öyle oldu onun dışında çok rahatım çok şükür 🤲🏻
Gzde4507 12 haftalık hamileyim hemde ikiz Hiç belirtim olmadı bazen baş ağrısı falan arada bunlarda olmayınca bnde korkuyorum bir şey mi oldu acaba diye genel olarak rahatım ama çok hareket edince yorgunluk oluyor insan yine de korkuyor
aslaninannesi7 Gzde4507 aynıyız sizinle o yüzden endişelendim hep başlarda son doktor kontrolünden sonra rahatladım büyümüştü baya cinsiyeti öğrendik falan hani onunla konuşuyorum sürekli arada da ufak ufak haraketlerini hissetmeye başladım zaman ilerledikçe alışıyor galiba insan. Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Dunyam28 Bulute çok normal ben de 14+6 yım bulantı vs hiçbir belirti yok. Artık Zaten ilk belirtilerin yok olması normal.