Ginaknows Kizlar selam tup bebek transfer sonrasi 10.gun gecesi 800 12.gun gecesi 2054 cikti beta ben cok artmis diye korktum hic aranizda bunu yasayan var mi su an 4+6 gozukuyoruz
Ginaknows Mlsaa99 aa demek ki kisiden kisiye baya degisiyor benim butun tanidiklarim hep 100 lerde ogrendiler diye korkuyodum bende
Ginaknows Mlsaa99 saglikli olsun da baska bir sey istemem ama insanin gonlune gore versin allah tabii🙏🏻
Mlsaa99 Ginaknows beni de korkutmuslardi ikizidir kesin yada kötü birsey vardir diye cocuk hizli tutunmus oysaki
Ginaknows Mlsaa99 bugun doktora gittim artik guzel dedi ama vajinal bakmak istemedi cumartesi karindan keseye bakalim dedi orda belli olacak galiba ama benim de icime erken tutundu hissi var cunku transferden sonra 4.gunde idrar testi baya pozitifti benim
Mlsaa99 Ginaknows betan guzelmis aslinda nasil gozukmemis karından insallah yavrunu sag salim kucagina alirsin kuzum
Ginaknows Mlsaa99 Vajinal bakmak istemedi zaten betan yuksen az bekleyip karindan bakalim dedi o zamana 8 bini bulur beta muhtemelen dedi insallah gidince kalp atisini da duyarim tek dilegim o belki biraz rahatlarim