ipeekseker Kizlar merhabalar. Bugün doktora gittim klomen verildi, gunde 1 defa 4 eylül başlangıç 9 eylül bitiş 12 eylulde doktor çağırdı. Eşimden ne zaman sperm alınır bi bilgisi olan varmi acaba? Yada sizlere nasil bir yol izlendi
1Anneadayiiii ipeekseker önce senin yumurtaların büyütülüyor canım belirli büyüklüğe gelince aşılama günü verilir zaten aşılama günü sprem alınıyo temizlenip aşılama yapılıyo
ipeekseker 1Anneadayiiii hee o gun mu sperm alınıyor. Normalde yıkanıp, mavi ışıkta kalması gerekmiyor mu? Yani o gün içinde nasil oluyor
Qwert2211 ipeekseker aşılama ilk defa yarın yapılacak . Gelirken idrara sıkısık gel dedi doktorum. Sonrasında da uzanma ağır kaldırma gibi hareketlerime dikkat ederek günlük hayatıma devam ederim diye düşünüyorum
1Anneadayiiii ipeekseker ilk aşılamamda çok dikkat etmedim ama 2. Aşılamamda merdiven inip çıkmadım yüksek bi yere uzanmadım eğilip kalkmadım yediklerime de dikkat ettim ama ikisinde tutmadı maalesef bence nasip işi hakkınızda hayırlısı olsun
ipeekseker Qwert2211 benimde bir arkadaşım aşılama oldu, bulaşık makinesi bile bosaltip, yerlestirme demiş. O yuzden kafam karıştı benim