Masal-anne Kızlar merhaba ilişkiden sonra bacaklarımı yatak başına dikiyorum yarım saat sonrasında da direk iç çamaşırımı giyiyorum sabaha kadar dursun diye bir yerde okumuştum böyle yapıp çabuk hamile kalan varmı bir kızım var ikinciyi istiyorum allah nasip ederse doğrumu yapıyorum bilmem öneriniz varmı
KurabiyeninAnnesi123 Masal-anne hic gerek yok canm kendine eziyet etme o sekilde anlık giden birsey ztn ayaga kalkinca da fazlasini atiyorsn hepsi gitmiyor değerlendirmeni yap normal git duşunu al saniyelik gidiyor sperm yumurtaya bende amuda kalktm boşuna eziyet etmişim kendime öyle çocuk düşünmeyi biraktik ama dikkat etmedikte hic işe başladm birliktelik sonrasi hemen kalktm duş aldm zıpladim olmasin diye hamile kaldm 1ay da 1 ilişkiyle saniyelik anlık gidiyor 2. Ye hamileyim buda ayni sekilde oldu
Irmm2816 Masal-anne valla tavanada diktim sabaha kadar bekleyip duşumu sabahta aldım ama hiç ummadığım ayda oldu sanırım kafadan silmek ve oluruna bırakmak fayda etti 😂
Guzelanne56 Masal-anne ıkı bebısıme de öyle kaldım, ilk bebısımde ayak dıktıgım ay kaldım. 2 bebısıme 11 ay ayak dıktım 1 tanesınde kaldım 🥹
Zelihapekr Ben belimin altına yastık koyuyodum. Yarım saat öyle yatıyodum. İki gebeliğimde de ikinci ay hamile kaldım. Bence işe yarıyo. Bi de erkeğin hemen geri Çekilmemesi gerekiyo.
Kbrumt68 Gerçekten hep boşa canım ya ben ilk başlarda neler yapmadım ama hepsi boşuna oldu gittim tüp bebek yaptırdım şu anki bebeğide süpriz oldu yani düşünmedimiz halde Rabbim nasip etti o yğzden olacağı varsa oluyor, kendine boşuna eziyet etme bencede
Naznaz110 Masal-anne yatak başlığı değilde bildiğin dizini büküp yatmakta baya işe yarıyor ben 20 dk öyle bekliyordum bir düşükteb sonra korunma olmamasına rağmen olmuyordu böyle yapa yapa oldu 34 haftalık hamileyim🥰
Moomtoobee Ya olmayan için böyle şeyler evet ümit verici ama Allah verirse her türlü her şekilde olur korunarak hamile kalanlar var hiç gerek yok kendinizi yormaya bence tek Bi sperm yeterli yani oda yolunu bulur gider😊
hulya98 Masal-anne ilk gebeliğimde ilişki sonrası koşa koşa tuvalete gitmiştim isgal olduğum için o ay hamile kaldım 🤣🤣
Guneyinannesi1 Masal-anne 1 hafta cenabet yatmıştım 😂 gece yatıp sabah kalkıp duş alıyordum slslalal iyice içeri gitsinler diye