Ceyyyy Kızlar rüyasında benim gibi isim gören varmı? Rüyamda isim yaman olsun diye duydum ve çok etkilendim hamilelikte görülür diyorlar varmı gören
BerivanLina Ceyyyy evet ben ruyamda gordum eymen ismini anlaminida ruyamda soylediler bana Eymen ismini biraktm 🥰
MrsKiss Ceyyyy Ben hamilelik başlarında rüyamda kızım oluyordu ismini de gördüm sonra cinsiyetini öğrendik ki erkekmiş. Normalde rüyalarım çıkar bu sefer çıkmadı
Buglem_38 MrsKiss aynı şey benimde başıma geldi hep çıkar ruyalarm rüyamda da eekek isim gördüm kaç defa ama kız bebek olacaginj öğrendik 😅
Hlnnaru Ceyyyy benim ablamda Hümeyra inci gördü kızında o ismi koydu çok güzel bir isim keşke bende böyle bir rüya gorsem ama hiç görmedm:(
Buglem_38 MrsKiss Ömer Yiğit gördüm önce sonrda Mustafa gördüm Ömer Yiğit koyacaktm erkek olsaydı ama kız 😅
sweetmom_ Ceyyyy bana rüyamda isim soylendi ama ben hatırlamıyorum 🥴 şuan da hiç bir isim hosuma gitmiyor.
Ceyyyy sweetmom_ çok zor en son rüyamda gördüpüm ismi koydum 30 haftalığım daha dün değil önceki gün isim koyuldu :) nasıl bir isim istiyorsun belki aklımıza bişeyler gelir
sweetmom_ Ceyyyy etrafımda isim sayıyorlar hiç biri hoşuma gitmiyor. İsim bulamadım gitti:) neyseki daha baslardayim belli mi olur belki yine görürüm.