Hhhzzzlll3545 Sumyye4119 yani ikisininde kampanyalari olabiliyor yakalayabilirsen mesela ben e bebekten burdaki bi arkadas sayesinde polarli tulumu 17 tl ye alabildim civildende 75 tl ye 10 lu hastane cikisii surekli bakmak gerek😊
Yenievlianne Sumyye4119 e bebek İnternet sitesinde çok güzel indirimler oluyor civilden hiç alışveriş yapmadım Bi fikrim yok
Zeynpatak Hhhzzzlll3545 ben de almistim arkadasin sayesinde cok da begendim . Gule gule kullanin siz de 😊
Ozge1008 Sumyye4119 civilin mağazalarını daha çok beğeniyorum ebebeğe göre. İçinde aradığınız her şeyi bulabiliyosunuz
hohomoromu Sumyye4119 e bebekte tek tel satılan ürünler uygun oluyor ama takımlar ve dıger urunlerı cok cok pahalı civil ona gore daha uygun ama kalite farklı farkı var tabı yenıdogan hariç 😊😇💙👣
tazeanne61 Şimdiye kadar Civil den alışveriş yaptım fiyatları gayet uygun Sürekli yeni ürünler geliyor hepsini alasım geliyor 😂
Zeynpatak Sumyye4119 civilin magaza fiyatlari gayet uygun . E bebekte ise internet indirimi takip etmeniz lazim cunku 69 liralik bir tulumu internetten 17 liraya aldim . Indirimleri takip ederseniz kaliteli guzel urunleri var .ama civil hep uygun
Elizveannesi Sumyye4119 ebebek kampanyaları takip ediyorum. Bu konuda ebebek güzel indirimler yapıyor.. Civili de çok duyuyorum ama henüz alışverişim olmadı.