Gunes99 40 gün oldu doğum yapalı ve saçlarım dökülmeye başladı 🥴 basit etkili önerileriniz varmı saç dökülmesi için gürleşmesi parlak görünmesi için
Minnaksever Gunes99 bioxcin’in bir şampuanı var eşim kullaniyor bi ara şampuanım bitti ondan kullandım sadece bi kaç kez kullanmama rağmen çok gürleştirdi.trendyolda var 3lü şekilde satılıyor tavsiye ederim
asyap Gunes99 maalesef her doğumdan sonra dökülüyor bakımla falan düzeleceğini sanmıyorum dermatolojiye bi görünün onun verdiği takviyeleri kullanırsanız bir nebze durabilir dökülmesi tüm dökülenler geri çıkıyor ama korkmayın
Ecekrk Gunes99 swissoderm diye bir marka var rossmanlarda saç dökülme karşıtı şampuan ve bakım kremini kullanıyorum bu zaman kadar çok şey denedim onun kadar etkili olanını görmemiştim çok iyi
mervemurat16 Gunes99 şampuanınıza 15 damla biberiye yağı damlatın ayrıca duşa girmeden önce badem yağı sürün bekletin sonra duruşayın ardından şampuanlayın zamanla dökülmesi duracaktır
tugce_snygt42 Gunes99 hc care diye bi sac bakim yağı var hamile olmadan önce de kullaniyordum bana çok iyi geldi bi dene istersen biraz pahalı ama en az 1 sene kullanırsın bereketli ürün hemen bitmiyor