Hayelllerhayatttlar Kızlar siz hiç gece 12 de doktor beklediniz mi 😂 şuan hastanedeyim ve sıranın daha bana gelmesini bekliyorum 😂😂😂 ve önümde 4 hasta var 1 aydan beridir randevu kovalıyorum baktım yok doktor dan rica minnet bu saate bulabildim 😂
Hayelllerhayatttlar Defnezumramom sadece onun değil bence herkesin doktoru olması gereken bir durum var ❤️
Kahvesever12 Defnezumramom evet benim canım doktorum 😍 acilli düşükler ve ani doğum olunca öncelik değişebiliyor ben genelde randevu saatinden yarım saat sonra giderim direk odaya girerim
Defnezumramom Hayelllerhayatttlar valla adını hiç duymadım nerde görev yapıyor bilmiyorum da bu saatte hizmet verdiğine göre yoğun biri belli 😊😊
132025 Hayelllerhayatttlar özellikle akşamları hep yoğun ben kapıdan çıkarken arayıp randevu alıyodum hemen ve ilk randevuyu alıyodum hep ona rağmen mutlaka bekliyodum
Hayelllerhayatttlar 132025 bu ilk gelişim kontrol randevularını öyle yapacam da işte ilki bi tamamlaya bilseydik ilk kızımda hep öyle yapardım
Defnezumramom Hayelllerhayatttlar ben ankaradayım canım normal bilmemem rabbim iyi doktorlarla merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi❤️❤️
Kahvesever12 Defnezumramom evet bende en son akşam 11 de randevu olmuştum gece gündüz çalışır hastaları için