Deletedmom541 Berfintezel2426 Bendede var, hata 18/19 goruyoruz ama doktorum son zamanlarda belli olur dedi
Naznafiye Berfintezel2426 henüz daha konuşmadık bu hafta gittiğimde konuşucaz inşallh bi aksilik olmaz hepimizin hakında hayrlısı inşallah sağlıkla gelsin evlatlarmızz
Berfintezel2426 Naznafiye aynen kuzum ya 😔 inşallah sağlıkla almak nasip olur kucaklarımıza 🙏 rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Berfintezel2426 Anneolacak kuzum benim basım agrıyırdu ellerim sisiyordu ve midem bulanıyordu tansiyonumu ölçümde yüksek çıkıyordu dr düzenli ölçüm istedi ondan sonra tansiyonum olduğunu anladık
Berfintezel2426 Deletedmom541 çok geçmiş olsun kuzum annenin ani doğumda tansiyonun yükselmesi beyin kanamasına yok açarmış doktorlar o yüzden normal doğum riskine girmezlermiş diye duydum
Deletedmom541 Berfintezel2426 evet dogru canim bende duydum ama yinede doguma kadar bir umut belki tansiyonum duzelir😁
Berfintezel2426 Deletedmom541 evet bende 😞 çünkü ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum artık paşam nasıl gelmek isterse daha 18 hafta var gelmesine 😂