Sennur16 brcnndmrr Seda Altın Çatlak kremi .Şuan 3al 2öde kampanyası var hatta trendyolda yoksa bile kendi sitesinde mutlaka vardır kampanyası.Zaten trendyoldan bakın yorumlara resımlere şok olacaksınız.Ben eski çatlaklarına kullanmıştım gebelik öncesi çok iyi gelmişti şimdi gebelikte olmasın diye sürekli kullanıyorum çok şükür şuanlık birşey yok
sila3bada Sennur16 bende bugun sipariş verdım çok çatladım dogum sonrası kullanmaya başlıcam cunku suan 38 haftalığım olan oldu artık eski çatlaklarınızı goturdu mü
Sennur16 sila3bada derin yarıklarım vardı beyaz 16 yıllık incelicik çizgiler oldu .Zaten kullandıkça kaşınıyor sürdüğün yerler anlıyorsun iyileştiğini .Siz bilirsiniz ama bence başlayın iyileşme sürecine erken başlamış olursunuz ben şok olmuştum bir hafta arasındaki farka umarım faydası olur sizede
Diririiririm brcnndmrr canım bence kremlere para vermeye gerek yok aktardan tatlı badem yağı ve Hindistan cevizi yağını alıp dönüşümlü kullanıyorum ben henüz 30.haftadayız çatlak için belki erken ama gayet güzel nemlendiriyor bu yağlar ve öyle yağlı his bırakmıyor emiliyor lekesi de kalmıyor
ayseheyecanli Limonlukekkk göğüs ucunuza karbonatlı su sürün sonra silin çok iyi geliyo pet şileye koyun ve ucuna dayayın
sarikiz1 brcnndmrr ben ilk gebelikte lierac kullandım çatladım ikincide mustela kullandım hiç çatkamadı eski çatlaklar var sadece
Gokturkmom_ brcnndmrr ben bio oil kullanıyorum ve kakao yağı özlü krem var ikisini bir sürüyorum çok güzel nemlendiriyor :)
Eslam brcnndmrr ne kullanirsaniz kullanin bazen olmayinca olmuyor işe yaramiyor herseyi denedim yeni doğum yaptim harita gibi bir vuducum var artık:(
Brc_aytc Mustela markanın nemlendirici bir kremi var oluşmuş çatlakları da etkisi olduğunu söyledi eczacı 989 tlye aldım eczaneden yeni başladım kullanmaya o yüzden değerlendirme yapamıyorum henüz sadece böyle bir ürün var bilginiz olsun
elifdemir09 Elbet faydası vardır ama ben daha çok genetiğe bağlıyorum biooil lierac bitkisel yağ her şeyi denedim ama çatladım 24. Haftadayım o kadar moralim bozuldu ki doktoruma sorduğumda genetik olarak meyilliysen yapcak bişey yok dedi :(
Nerimanhy Benanne13 kesinlikle katiliyorum çunkü bi gecede çatlaklari oluşan var ben ilk hamileligimde krem kullandim ama son aylarda almadim en onemli aylardi hatta dalin bebek yaği kullandm halende kullaniyorm allaha sükür çatlak olusmadi🥰zaten önemli olan vücudum devamli nemli olmasiyms
Cansuuu2 Ben de bio oil çatlak yağı kakao yağı hindistan cevizi yağı bunları dönüşümlü kullandım günde en az 3 litre su içtim ve 33.haftada çatlamaya başladım kızlar🥲bazen ne yaparsan yap olmuyor ☹️