68pembemavi01 Kızlar sağlık ocağında kan vermiştim orda yüksek çıkmıştı.dahiliye de verdim orda düşük çıktı 1 2 hafta sonra yine dahiliye de verdim hızlı çalışıyor dedi. Bir sorun olur mu endokrin bölümüne git dedi ilaç kullanman lazım değil dedi. Takıp’te ol dedi. Eşim de götürmüyor işten izin vermezler diye napacam bilmiyorum gidecem hastane de uzak biraz doğum da birşey olur mu olmaz mı başına gelen var mı gittiniz mi gitmediniz mi gitmediyseniz bir sorun oldu mu
Melikeex 68pembemavi01 bende troid var canım ayda 1 kan verıyorum ılac kullanıyorum troid le dogumun alakası yok ama beyın gelısımı acısından baya sıkıntılı ıhmal etmemenı tavsiye ederim geçmiş olsun🌺
Busragoymen 68pembemavi01 bende guatr amilayatliyim . Her hafta kan değerlerime bakılıyor. Yani gitmenizi tavsiye ederim bebegin gelişimi konusunda
muphem 68pembemavi01 benim eltimde varmış troid gebeliğin sonunda başka doktor fark etmiş ve artık çok geçmiş. Şimdi çocuğunda da var çocuk 4 yaşında ve hala ilaç kullanıyor kullanmak zorundaymış
zgeDenizKaramanAtmaca 68pembemavi01 canım ben senelerdir tiroid hastasıyım. gebelikte tiroid bebek gelişimi için çok önemli . her ay düzenli kontrol olman gerekir nasıl kadın doğuma gidiyorsun ona da gitmen lazım. ilaç kullanıp kullanmayacağını en iyi endokrin dr u bilir. lütfen sana tavsiyem bu duurmu atlama. ilaç kullanımı önemli gebelikte bebekte gelişim geriliği vs gibi durumlarla karşılaşmamak için.
68pembemavi01 Melikeex Bende ilk haftalar çıkmadı canım son haftalar da çıktı ilk haftalar çıksaydı dahileye giderdim o hastane yakın ama işte Kendime güvenim yok ne bilim gidersem gelemem diye 😔🌸
brcnndmrr Merhaba bende tiroid için ilaç kullanıyorum ve doktorlarım geç farketi 11 haftalık hamileyim şuan 7. Haftamda kan verdim ve oranlarım çok kötü çıktı bende farketmedim sonra doktorum izne çıktı 2 hafta yoktu 9. Haftamda ilaç kullanmam gerektiğini ve yüksek mg ilaç verdiler şuanda bebek gelişim haftaları olduğu için her hafta gidip kan vermem ve takip etmem gerekiyor.😩 Senin Kaç Haftalık?
68pembemavi01 yokusbebek 28 haftalıkken öğrendim biri yüksek dedi biri düşük dedi(endokrin bölümüne gittim o zaman bu değerler de korkulacak birşey yok dedi şeker yüklemesi istedi yaptırmamıştım ultrasondan boğazıma baktı.)biri hızlı çalışıyor dedi bende anlamadım kafam karışık değerlerimi de hatırlamıyorum.
yokusbebek 68pembemavi01 Benim de anti tpo baktı dahiliye doktoru. ultrasonla nodül var mı diye baktı. ikisinde de problem çıkmadı. 2.95 çıktığında 3 üzeri olursa ilaç başlarız dedi. 3.62 olduğunda yine başlamadı. Perinatolog doktorum. O mutlaka başlamalıyız dedi. Kullanıyorum şimdi. Benim de 32. haftada yukselmişti.
68pembemavi01 Hastaneyi bilsem nerde durulacak gelirken nerde inilecek uzak olması önemli değil giderim de işte
tgb0104 Ben troit hastasıyım, 3 haftada bir sürekli kontrole gidiyorum, gebelikte troit çok çok önemli kesinlikle ihmal etmeyin özellikle İstanbuldsysanız cerrahpaşa troit bölümüne gidin
yokusbebek 68pembemavi01 Bence enabizda varsa bakın degerinize. Tekrar bir doktora sorun. Çünkü bebeğin beyin gelişimini etkiliyor tiroit. O yüzden çok önemli.
68pembemavi01 yokusbebek Bu eşim çok inatçı biri 1 haftadır belliyorum götürecen mi diye yok diyor götürdüm ya doktor korkulacak bişey yok dedi diyor ona dediğine dayanarak 😔