Betl35 Yaklaşık 2 haftadır bu durum var bende 38 hftayim şuan glukoz şekerim 59 çıktı düşük epey o an bayılacak gibi oluyorm
Birkucukmutluluk Betl35 evet en başından beri benm 😀 düşük seker sağlık ocağına verdigim kan tahlillerinde 53 ve 59 çıkmıştı aclik şekerim sonra evde de 1 hafta olcum yapıp doktoruma götürdüm genelde sabah kalktığımda 63 65 civarı oluyordu gün içinde de 100 ve üzerini çok az görüyordum 10 olcum fazlası yapmama ragmen doktorum sıkıntı yok ama sık sık az az besleneceksin demişti 2 saate bir birseyler yiyorum muhakkak en önemlisi de gece uyurken şekerim düşmemesi için yatmadan ya biraz peynir zeytin ya da biraz yogurt yiyip yatıyorum sabahta geç kahvaltı yapmamaya özen gösteriyorum
eminece93 Betl35 benim sekerim dusuk, doktor sorun yok dedi. yuskek olmasi riskmis. Sık sık az az ye sekerinin dusmesini engelle dedi. Findik badem ceviz yiyorum, süt iciyorum, marul yiyorum, meyve yiyorum ana öğünlerimin arasinda
Fatma033 Betl35 şeker hastasımısınız eğer öyleyse biraz sorularım olacak size bende şeker hastasıyım yeni haöileyim daha
Betl35 Birkucukmutluluk Neden oluyor acaba bu ve gece uykudan uyanıp tatlı şeyler yeme ihtiyacı duyuyorm Mesela
Birkucukmutluluk Betl35 bence benim bunyeden kaynaklı hamilelikten önce ki kan tahlilleri baktığımda aclik şekerim yine yüksek değilmiş kendimi de kötü hissetmiyorum sizden farklı olarak gayet normalim ebem bile şaşırmıştım sağlık ocağında ki yani bu qclik sekeriyle senin baygınlık geçirmen lazım ama sen gayet iyidin demişti. Sık sık az az yerseniz düzelir bence