Asyaaygunkaraman aysebozdere-22 erkek cnm ama şeker yükleme testi istedi kilosu biraz fazla dedi korkuyorum inşallah kiloyla alakalı sorun yaşamayız
aysebozdere-22 48lipastelboya Amin Allah razı olsun hepimiz inşallah sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize🤗🌹
betyy16 Minikuzucuk inşallah normaldir ya vücuduna göre karın çevresi geniş dedi belki o yüzden diyet yapmamı istemiştir
Rabya Şimdi aldım sürüme ekledim canım çok sağol başka neler yiyorsun gün içinde benim 1 hafta dedi sonra 10 gün geriden geliyor dedi @Tugcecimbisn
adamama 4949zilanerturk benim de 26+3 te 860 gram dedi doktorum bana az geldi ama ne yorum yapmıştı doktorunuz ?
Miniklerinannesiyim @“Rabya”#p33804221ilerde yakalıyor haftasını beslenmenize dikkat edin bizimki 23+0da 570 gram gelmişti ben bol bol nesquik yiyorum bide kefir her gun kaşar
Mlsaa99 Tugcecimbisn cok iyi gunde kac bardak iciyordun peki ? Ben bir gjnduz bir de gece 1 bardak süt iciyorum yeterli mi
aysebozdere-22 Hiratuba aynen canım şükür sağlıklı bazıları bir kilo veya üstünde diyince acaba ben nerde yalnış yapıyorum diye tedirgin oluyoruz
Hiratuba Kızlar bu haftalarda benim gibi bel boşluğu ağrısı yaşayan var mı, kızımda son aylar başlamıştı bu defa 26 haftada başladı bel ağrısı
Nazo77 aysebozdere-22 Bence Googlen söylediği ortalamalar önemli sonuçta herkes farklı eşinizle siz gibi değilsiniz gelişim farklı olabilir ortalama olarak yazılan belli zaten bu tür kıyaslara girmeyin üzülecekseniz.
aysebozdere-22 Nazo77 üzgünüm diye birşey yazmadım ben dikkatli okursanız sadece bana göre az gibi geldi dedim o kadar yememe rağmen ayrıca her kez burda istediğini sormaya hakkı olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
Nazo77 aysebozdere-22 Ben ters bir cevap vermedim sizi düşündüm aslında.Her bebeğin gelişimi farklı bunu herkes söyler doktorlar bile ortalama değerler bellidir bunu belirtmek istedim.