Happ 28 ağustosta aşılama oldum dünden beri bişi hissetmiyorum hiç olmamış gibi sadece fitil sonrası biraz kasık ağrısı basıncı oluyor gibi siz bu dönemde neler yaşadınız olumlu sonuç alan anneler nelerdi belirtileriniz bilgi alabilir miyimmm
Ozlemerikci543450 Happ inşallah güzel sonuç alırsınız bende birdahaki ay cipli aşılama olacağım burada bekleyeyim
Anonim-C Happ merhaba 31 ağustosta oldum bende cumartesi günü, fitil bendede aynı şeyi yapıyor progestan değilmi? Sperm yıkama sonucunuz nasıldı?
Happ Anonim-C sperm yıkama sonrası herhangi bir sonuç vermediler bize yumurta sayımı boyutunu da bilmiyorum herşey muallak inşallah olumlu olur hepimiz için 🤲🏻
Happ Anonim-C bizim ileri hareket ve morfoloji 0 bende de pco var sadece görüntü de yumurtam var mı dedim var mı ne demek dedi doktor çok mu yani dedim e tabi dedi hiç bi soruma net yanıt alamadım ısrar edince de laf söyler gibi davranıyorlar o yüzden inşallah diyorum sadece rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥹
Anonim-C Happ hiç umutsuzluğa kapılma strese sokma kendini boşyere iyi gelmicek stres sanaa kafanı dağıt biraz bu 2 hafta beklerken