Songul_guney 8 haftalık gebeyim kizlar tiroitim yüksek cikti.. beslenme yönünden nelere dikkat etmeliyim neler tuketmeliyim
ilknurr98 Songul_guney tiroid yüksek çıktıysa sana ilaç vermişlerdir muhtemelen canım benim de yüksek çıkmıştı ilaçla baya düştü hala devam ediyorum ilaçlara muhtemelen hamileliğin sonuna kadar da devam edicem :)
tuba6006 Songul_guney benimde yüksek hamilelik öncesinde de ilaç kullanıyordum hamilelikten sonra dozunu arttırdı doktorum baya. İlaç tedavisi dışında beslenme ile düşecek bir şey değil. Yüksek olması da bebişin gelişimini olumsuz etkileyebilir doktorunuzla mutlaka görüşün
Niloyaaaaa Songul_guney Yediklerinize dikkat ederek düzeltemezsiniz ilaç kullanmanız gerek.. benimde gebeliğimde yükseldi ve ilaç kullanıyorum ilk aylar sürekli dozu yetersiz geliyordu her ay artırıyordu doktorum ama son 4 aydır aynı dozu kullanıyorum yeterli geliyor
Htccndn Bendede tiroit çıkmıştı yediklerime aslında dikkat etmedim düşmesi için ama doktorum ilaç verdi 25 mg sabahları yarısını kırıp içiyorum ve düştü tiroitim hamileliğin sonuna kadar kullan dedi doktorum
yokusbebek Songul_guney Yani beslenmeyle düzelmez bence. İlacı düzenli kullanın, kullanım şekline uygun olarak. Düşecektir hemen.
4oglanannesi Songul_guney iyotlu folik asit verdi doktorum düşmüştü benim.ama sonradan yükseldi yine.
Songul_guney yokusbebek sabah aç karnina dedi doktor ilacı içtikten sonra kahvaltıyı kaç dk sonra yapmalıyım acaba
yokusbebek Songul_guney Ben bir saat sonra falan yapıyorum. Başka ilaç/vitamin kullanıyorsanız ikisini yakın saatlerde kullanmayın.
Busragoymen Songul_guney bende tiroit hastasıyım 200 mg hap kullanıyorum hapını kullanmamayi unutma bebegin gelişimi için.