Hasret18ayaz Moz benimde 3.6 mm kese vajinal ultrasonla gördü 5+1 ile uyumlu 4 gün geride ama yakalar sorun değil dedi p tesi bende 6+5 olucam bakalım umarım bebeğimi hatta belki kalp atışını bile görebilirim takma kafaya güzel olacak inanalım artik
brcnndmrr 7.5 Haftamda Kesem Göründü 9. Haftamda hem kalp atışını hemde bebeği görmek için gittik. Moz
brcnndmrr Hasret18ayaz Betam 90 La Gittim Dış gebelik denince araştırmaya gittim ordada bakıldığında 92 di 2 gün sonra gittim 130 du Her iki günde gidiyordum çok yavaş artıyordu folik asitle desteklemelisn
Ayse_3065 brcnndmrr benimde 20 Ağustos 115 27 Ağustos 1123 30 Ağustos 2233 2 Eylül 3905 çıktı.doktor yavaş artmış ve 6.haftadayim.kese gözükmedi %100 dış gebelik diyor
brcnndmrr Hasret18ayaz Bana betam yavaş yükseliyor diye ona göre folik asit yazdılar istersen sana ilacın adınada yazabilirim
Kym3456 Hasret18ayaz kesinlikle dinlemeyin. Bna da öyle dediler kürtaj olacaksın dedi aynı hastaneden başka bir doktora gittim o da bı hafta bekleyelim dedi gittim maşallah herşey normaldi bebek göründü kese normal kürtaja gerek yok dedi. Böyle deyince doktor ilk bna öyle diyen doktorun odasını basasım geldi eşim gitme Allaha bırak dedi
Kym3456 Hasret18ayaz önce yüksekti sonra baya düştü doktor boş gebelik geciriyosn kürtaj dedi kabul etmedim bekledim bir hafta öyle herşey yoluna girdi
Samberf Hasret18ayaz bence başka bi doktora görünün sonlandırmak için çok erken haftası belki geç döllenme olmuştur benmde ilk başta ne kese ne bebek göründü doktor dış gebelik olabilir dedi sonra 1 hafta sonra gittiğimde kese görünmüştü bebek 7 haftalık falanken sanırım görünmüştü ilk gebeliğimde
Hasret18ayaz Samberf ultrasonda hicbirsey yok kese var yolk saç var rahim içine güzel yerleşmiş haftayla uyumlu vs herşey yolunda yani ama beta az arttığı için sonlandırmak ne kadar mantıklı p tesiye randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah