mervedmrcn NesrinBzn gecikme oldu mu ? Var gibi duruyor yarın ilk idrarla tekrar yapın ya da kan verin ☺️
NesrinBzn Yaa daha önce düşünüyordum kaç ay denedik olmadı sonra sınava yoğunlaştım bugün istemsizce içime kurt düştü test yaptım emin de olamadım art arda erken gebelik testi yaptım acaba gitsem kanda çıkar mı sabırsızlandım şuan🥹👉🏻👈🏻❤️
NesrinBzn Hatice5855 kaset test yapmadım çünkü orda negatif gözükür o genelde adet günü ya adetten sonra gösteriyor bi erken gebelik testinde denesene🥰
Hatice5855 NesrinBzn evet öyle elimde o vardı. Dayanamadım yaptım. Yarın tekrar alıp yapıcam bakalım🥰
Hatice5855 zgeDenizKaramanAtmaca bugün alıp yapicam. Hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Daha önce dış gebelik geçirdim
NesrinBzn senatss days doctor muydu neydi mor kapaklı olan dünden beri 6 test yaptım hepsi de çizgi vardı yani 🥰
zgeDenizKaramanAtmaca Hatice5855 rabbim hayırlısını nasip etsin kendini üzmeyin sonuç ne olursa da inşallah güzel haberlerinizi alırız :)
NesrinBzn mervedmrcn yok iki gün var adetime bugün yaptım sabah daha koyu çıktı kan vermeye geldim bende