SmeyyEbruAydn Kubracma bugün tam 8 haftalığız sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı ve sersemlik uyuma isteği var onun haricinde bulantı kusma yok şükürler olsun
Seymaemredilek Kubracma 8+4 deyim psikolojik olarak hamileliğe alışmaya çalışıyorum hala 🙈 sabahları bulantım oluyor kahvaltı yapınca geçiyor azaldı epey bulantılarım çok şükür 🙏🏻
Kubracma SmeyyEbruAydn bende ara ara ağrılar kasıklarda hafif sabah bulantım oluyor onun dışında bi sıkıntı yok
Fatmaa123 Kubracma yorulunca oluyor canım bu haftalarda bol bol dinlenmek lazım o yüzden fazla yormuyorum kendimi
Kevser_emrah Kubracma yarın inş kalp atışlarını duymaya gidicem ozaman bulantılarımı söylücem hap verir diye düşünüyorum
Sino-iso Bizde bugün tam 8 haftalık olduk, bulantım hiç olmadı Allah’a şükür onun dışında uyku sersemliği ve şişkinlik gaz çok var ☺️
gizzzy Bende 8+1 haftalık hamileyim. Ama hiç bir belirtim yok 😔 Endişeleniyorum böyle olduğu için. Cuma günü de kalp atışını dinledik. Ama enteresan bir şey yaşadık ikiz olduğunu öğrendik. Diğerinin kalp atışı duyulmadı 😔 Kesesinde de kanama var büyük ihtimalle gelişmeyecek dedi doktor. Şimdi diğerini etkileyecek mi bu korkutuyor. Cuma yine kontrolüm var. İçim sıkılıyor 😔
asyaa15 Bende 8hafta 3 günlüğüz ve bugün pembemsi bi akıntı geldi bi sıkıntımı var acaba korkuyorum 😯
Seymaemredilek asyaa15 bel ağrısı ya da karın ağrısı ile birlikte olduğu zaman sorun oluyor diye biliyorum onun haricinde ilk üç ay yerleşmekte olduğu için pembemsi leke gelebiliyor diye biliyorum ama siz yine de bi doktora gidin herkeste aynı olmayabilir.
asyaa15 Seymaemredilek bel agrım da oluyor ara ara karın agrım da var ama kasıklarda normal demişti dr. Yarın gidecegm. Suan napacagımı bilemiyorum. Adet günüm yarın acaba onun etkiside varmı ki
Gulsennnnb Bulanti kusma tiksinme su an hepsi var . Mutfaga giremiyorum halsiz uykusuzum surekli calisan olunca cok zorlaniyrm :(
yesilanne97 Günün 20 saati uyuyorum çünkü uyumazsam mide bulantısından ölüyorum. İdrar yoğunluğu yok çünkü su içtiğimde sindirilmeden kustuğum içim mesaneye giden birşey yok