Bir haftaya evden tasiniyoruz 31 haftalık hamileyim şehir dışına tasiniyoruz kayınvalidemler de orada oturuyor şu an oturduğumuz ev annemin biz taşındıktan sonra annem buraya taşınacak bizim taşınacağımız yer iki saatlik uzaklıkta birkaç gün sonra gidip kayınvalidemlerde kalacağız ev arayacağız ev tutup geri buraya geleceğiz eşyaları götüreceğiz ama sıkıntı şu ki gebe olanlar da bilir çok fazla ayakta kalamıyorum özellikle bu haftalarda çok fazla ağırlaştım eşime dedim ki eğer kesin evi tutup geleceksek annemi de götürelim tuttuğumuz evi temizleyip geri gelelim ama ev hemen bulunmayabilir annem kayınvalidemden çekiniyor çok fazla kalmak istemiyor onlarda acaba kayınvalideme söylesem yeni evin temizliğini beraber yapalım diye annemi yormak istemiyorum çünkü geri gelip kendi evini de taşıyacak temizleyecek ona yardım edecek kimse yok kayınvalidem yeni evlendiğimizde de hiçbir şeyime yardım etmemişti ne zaman bir şey söylesem bir şey istesem başım ağrıyor midem bulanıyor başım dönüyor tansiyonum çıktı bahane üretiyor ama birkaç ay önce taşınan akrabasının her şeyine Yardım etmiş sizce ne yapmalıyım