Tugcev Gurmuss normal doğumu beklersek haftasını doldurursa son 12. Ama ani bir karar değiştirmezsem bu hafta sezeryan günü alacağız 🤦🏼♀️
Gurmuss @Mernana 38+ 5 benim sezaryan hününde 39 olmuş oluyorum tam , bizim bebiş ters olduğu için sezeryan olucak
prenseshanim999 Gurmuss bende 38+5 teyim ama ilk dogum normaldi bakalim bu nasil olacak. Bebegin kilosu kac sizin acaba
18082018 Gurmuss son 2 ama gelen yok normal istiyorum bekliyorum yarın kontrol var suni verirlermi diyede içim içimi yiyor karmakarışık duygular yaşıyorum 🥹
qzmalty @Gurmuss 2 gün sonra 40+0 ım normal doğum olduğu için bebişin gelmeye niyeti yok gibi 41 de suni vercekler daha gelmezse 😮💨
Enfal_06 Merve_31 hangisi hayırlıysa o olsun canım inşallah istediğin şekilde bebeğini kucağına alırsın bazen normal doğum mümkün olmayabilir önemli olan ikinizin de iyi olması
Merve_31 Enfal_06 aynen öyle son dk ya kadar belli olmuyor bebek nasıl gelmek isterse artık sağlıklı olsun da çok takılmıyorum doğum şekline
Ebrualbayrak_ Gurmuss son 10 gün ☺️ Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤍
Dicle3535 Gurmuss son 22 günümüz 🥲 normal doğum istiyorum cuma günü kontrolümüz var 37+2 oluyorum o gün çatı muayenesi yapılır mı acaba? Hiç yapılmadı çünkü daha.
Merve_31 esdemiralay doğuma dair hiç belirti yok 40 a kadar uzar da suni falan alırım diye çok korkuyorum kendiliğinden gelir inşaAllah bebişler 🥲