Merve_bozkurtt mı götürsem kızlar karar veremiyorum sizce hangisi daha iyi olur yardımcı olur musunuz ilk çocuğum olduğu için neyin iyi ve doğru olacağını bilmiyorum 🥲
Aysnragc Merve_bozkurtt Merve_bozkurtt ikiside farklı olaylar değil mi? Bence ikiside yapılabilir 🤷🏻♀️
merve_Hilal Spa istemezdim çünkü hijyenik bi yer bulmamız lazım gecen instada bi kadın havuza girdiği icin bebek hasta olmus yani çok güvenmiyorum bence gereksiz de zaten ama.mevlüd cok guzel bence yaptırın
Merve_bozkurtt merve_Hilal teşekkür ederim eşimle de konuştum sizinde fikriniz bana yardımcı oldu mevlid yapmaya karar verdik 🤗
merve_Hilal Merve_bozkurtt çok sevindim yardımcı olduysan umarım içinize sinen güzel bir mevlüd yaparsınız bizede atın resimleri fikir olur
[silindi] Merve_bozkurtt ikisini de yaptırmayı düşünüyorum 40’ında spa, zaten havalar soğuyunca doğacak mevlidi iyice toparlanmadan ve kış geçmeden yapmam baharı beklerim diye düşünüyorum
Nazo77 Benim oğlum olacak nasipse doğduğu ilk hafta sünnet yaptırmayı düşünüyorum 40dan sonrada sünnet mevlidi kızda olsa 40dan sonra mevlid yaptırırdım.