sacmalamakizim Hatice_11 Düşük bildiğimiz kan rengi olurdu ama canım, yerleşme kanaması da olabilir çünkü kahverengi, pembe arası da oluyor, yerinde olsam başka doktora giderdim. 😊
Hatice_11 sacmalamakizim yarın betam yüksek çıkarsa özele gideceğim kuzum kendi Dr uma inşallah öyledir ara ara gelen pıhtılar kafamı karıştırıyor 🥲
Zeynep0709 Hatice_11 InsaAllah beta yükselmiş diye yazacaksın buraya kuzum 💕 Düşük olsaydı kanaman artardı şimdiye hem
Hatice_11 Zeynep0709 bende öyle düşünüyorum canım daha önce de düşük yapmıştım kanamam çoğalmıştı ve kırmızıydı pıhtı gelmese bu kdr tedirgin olmayacağım kafamı karıştırdı 🥲
Minkkk Hatice_11 canım bende adete 1 gün kala beta 346 değeri ile öğrendim öğrenmeden 2 gün önce kanamam oldu silince gelen bugün doktora gittim düşük önleyici başlattı bide enfeksiyon varmış antibiyotik verdi
Hatice_11 Minkkk inşallah ben de geç kalmadan yarın betam i yüksek görürüm o kdr çok bekledik ki bu anı sevinemedim bile 🥲
Zeynep0709 Hatice_11 kananam yoksa öyle içini korkma o zaman içerde biriken kandır pıhtı şeklinde gelmiştir yoksa kanama olurdu. Yarın olsa da beta sonucu görsek hepimiz mutlu olsak😊 Tahmin edebiliyorum insan bi kere yaşadı hep diken üstünde oluyor
Hatice_11 Zeynep0709 çevresindekiler de öyle dedi kuzum içimi rahatlattiniz teşekkür ederim 🥰 smdi kan vereceğim bakalım 🌸
Zeynep0709 Hatice_11 Kuzum bir çoğumuz bu durumu ya yaşadık ya da benzer şeyler birinin desteğine ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Hadi güzel haberlerle gel buraya 🤲🏻
Aslaninannesi_ Hatice_11 bence betanız iyi benim 2 gün geçmişti ve değerim 94 tü doktor düşük değer dedi beni korkuttu 2 gün sonra yani 4 gün geciktiğinde verdim 331 di suan 15 haftalığız ♥️9.haftada bi kanama oldu leke şeklinde hala Protestan kullanıyorum ama oğlumda bir sıkıntı yok sen dua et yeter canım 🙏🙏
Hatice_11 Aslaninannesi_ ay inşallah canım benim o kdr çok bekledim ki bu anı Dr öyle söyleyince sevinemedim bile 🌸🤗
Lanetkari Hatice_11 hiç hareket etmemen lazım yataktan kalkma bol bol dinlen bir de başka bir doktora mı gözüksen acaba düşük ilacı verse iyi olmaz mıydı