Zehrayenianne Merhaba anneler ikinci çocuğuma hamileyim 28 haftalık oğlum normal doğum ile doğdu bu da normal olacak inşallah. Bi kaç haftadır pelvis kemiğimde ağrı hissediyordum bu gün çok arttı ve sürekli ıkınma isteği geliyor yukarıdan kemiğime baskı ve ağrı hissediyorum sanki doğuracak gibi bacaklarım ayrık yürüyorum bu normal mi ilk oğlumda hiç olmamıştı kızda böyle olur diyorlar doktora gitsem mi
Maviniz Zehrayenianne doktora gidin bence 28 haftalik nasıl normal doğumla oldu? 38 haftalık olmasın o
Serapazraege Zehrayenianne bende 28. Haftamdayım ve inanın aynı şeyleri yaşıyorum sırt ağrımda çok fazla var inşallah aksi bir durum yoktur bende burda bekliyim
Zehrayenianne Maviniz hayır virgül koymamışım orda yanlış anlaşılmış 😂 oğlum normal doğum oldu 40 haftalık şu an karnımdaki bebeğim 28 haftalık
Zehrayenianne Serapazraege benim ilk oğlumda hiç bmyle bişey yaşamadım ben doğuracağım gün böyle hissettim bunda haftalardır böyle son günler de de şiddetlendi
Dilekdamla Maviniz erken doğum da normal olabiliyor yanlız. 27+4 haftalık erken doğum yaptım ve normal doğumdu
M-Urass_Mom Kendinizi gün içinde fazla yormayın. Aynısı bende de oluyor, ıkınma kısmı hariç. Bacaklarınızın arasında hep bir destek bulundurun. Yatarken, uzandığınız yerden kalkarken vs yastık çok işe yarıyor 💕
Zehrayenianne M-Urass_Mom gün içinde evin içinde mecbur yoruluyoruz daha bir de 3 yaşında oğlum var ister istemez indir kaldır derken oturmaya fırsat bulamıyorum bazen 😔
R-veyda44 Aynı sorun bende de var fazla ayakta kalmamaya çalışın kendinizi yormayın ev işleri yaparken sakın şekilde yapın ve en önemlisi bol bol dinlenin
Zehrayenianne R-veyda44 dinlenmek hiç elime geçmiyor gün içinde sürekli hareketliyim 3 yaşında bir oğlum var arkasında geziyorum mecbur kimsem de yok gelip işime yardım edecek
Zehrayenianne Serapazraege ilk çocukta dinlene biliyoruz başka çocuğumuz olmadığı için ama ikinci de ilk çocuğun peşinde koşuyoruz bence bu da etkiliyor