Melissadmr İlk başlarda erkek ,son zamanlarda hep kız hissetmiştim. Bugün erkek bebeğimin olacağını öğrendim ilk gebeliğim sağlıklı olsun🙏🏻 Biraz duygularım karışık açıkçası şok olduğum için mi normal mi bu durumum ?
aslaninannesi7 Melissadmr bende hep istedim ve kız hissettim erkek olduğunu öğrendiğimde baya bi şok oldum üzülmek değil ama bu duyguyu tarif edimıyorum. Bir iki gün öyle geçti şimdi alıştım. Aslında beklentiye girmemem lazımmış
Amphitrite Melissadmr benim de ilk gebeliğim ve inşallah oğluşum yakında doğacak. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissetmiştim. Hiç degişmedi. Siz son zamanlarda kız hissettiğiniz için duygularınızın karışık olması normal. Cinsiyet belli olunca karakter oturtuyoruz sanirim. Yüzünü gözünü canlandırıyoruz gözümüzde. Sonuçta kızınız da yoktu oğlunuz da 😊 sağlıKla gelsin tosun paşalar 👶🏻
Burcu-2634 Melissadmr ilkinkinin erkek olması sıkıntı değilde kızdan sonra erkek hamilelik çok zormuş annem hep derdi kızdan sonra hem hamilelik hem doğum zor oluyor diye inanmazdım ama valla doğruymuş kızımda hiç hamile gibi değildim bunda doğuma 5 buçuk hafta kala çöktüm 😂
Fidan_Aylin22 Melissadmr saglıkla gelsin Ultrason fotorafını atarmıslnız benimkide erkek bakalım benziyormu
Hamileannem Benimde ilk gebeligim benimkide erkek çok değişik duygular içindeyim artk bide hisetsem o kadar mutlu olacam ki
Melissadmr Hamileannem sağlıkla kucağımıza alalım🩵 bende henüz alışamadım çevremde çoğunluk kız, kendim 2 kız kardeşiz yeğenlerim kız erkek duyunca biraz şaşırdım. kız duyacağımı düşündüğüm için sanırım o yüzden daha erkek bebeğe alışamadım 🥰 sağlıklı olsun da🙏🏻
Melissadmr aslaninannesi7 kesinlikle beklenti değil de hislerimiz bizi yanılttı sağlıkla gelsinler bebişlerimiz 🧸🩵
Melissadmr Amphitrite evet ilk bebişlerimiz sağlıkla alalım. İki kız kardeşiz ama hep abimin olmasını istemiştim sanırım bebeğime inşallah kısmetmiş 🥰🙏🏻
Melissadmr Burcu-2634 bilmiyordum bunu. sizinde Kolaylıkla geçsin inşAllah sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻
bboran Hep kızım olsun istemiştim ama hamile kaldığından beri erkek hissediyordum 19+4 haftayız oğluşum olacak. Suan gitsem yanlışlık var kız olacak deseler üzülürüm okadar alıştım ki Çınar’ıma canım oğlum 🥲