Kadersss Kızlar dr %80 kız dedi 17. Hafta tekrar %100 Emin oluruz dedi ben nedense hala erkekmiş gibi geliyor istediğim için herhalde ama iki kız fikride çok güzel sağlıkla gelsin 🩷 Yinede ultrason görüntülerini atıyorum bakar mısınız onaylar mısınız 🥹
Maviss718 Kadersss kuzu kafa yapısından anlayamayız malesef biz tahmin ediyoruz sonuçta doktor ne dediyse o 🥰
Alya3 Kadersss benimde bir kızım var ikinci hamileliğim ve doktor 17..haftada kız dedi.hatta bacak arasını gösterdi bende bir umut belki değişir diye düşünüyorum 20. Hafta detaylı ultrason emin olucam ins herşeyden önemlisi sağlıklı olsun diyorum öncelikle Kızım 1 buçuk yaşında peş peşe olmuşken iki duygu da olsun istiyor insan ama hayırlısı tabi ki sağlıkla gelsinler 🩷
staRmama Kralereeed doktorlar bile yanılıyor kimse iddia etmiyor zaten yüzde yüz bildiğini. Baktığım kadarıyla daha 5 i geçmemiştir yanıldığım ha yanıladabilirim eğitimi olan insanlar bile yanılırken ben kimim ki 🫶🏻
Kralereeed staRmama yok kız size bir şey demedim sonuçta biz istiyoruz rica ediyoruz sizden ama doktor öyle söyleyince hani daha fazla umutlanmasın üzülmesin diye öyle söyledim yanlış anladıysanız kusura bakmayın lütfen 🙏
staRmama 123obd canım kafa yapısı pek oluşmuş olmuyor ama istersen at forumun anasayfasından sol üst köşede 3 çizgiden yükleyip linki buraya at
Kadersss Alya3 aaay benimkide 1 yaşında tabi önceliğim sağlıklı olması yoksa hiç fark etmez peş peşe oldu bizede süpriz oldu biraz alışmakta zorlandım ama Şuan içim içine sığmıyor 🥹