Daisyy000 sevgilikendim 2023te 1800tl idi suan ne kadardır bilmiyorum ama özelde değil devlette yaptırırsanız ücretsiz oluyor
yokusbebek sevgilikendim Bunu sormanizin ne faydası var ki? Her yerde farklıdır ücret. En basitinden burda NST için 300-500 ₺ gibi fiyatlar duymuştum. Ama ben 80 liraya giriyorum. Yaptıracağınız yere sormanız daha mantikli.
Fatmauzun_ Daisyy000 devlette ucretsız zeynep kamılde yaptırdım ıkk gevelıgımı sımdı kı gebelıgımdede orda yapılacak
sevgilikendim Daisyy000 devlet hastanesinden randevu bulamıyorum bu kadar pahalı olduğunu da bilmiyordum ☹️
sevgilikendim Sevalturgutalp bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum :( muayene de içinde mi bu ücretin acaba
Daisyy000 sevgilikendim Tanıdığınız biri varsa hemen randevu verirler ,randevu bulamıyorsunuz aracı bulmaya bakın bence
37ky sevgilikendim bende 28. Haftamda çam ve sakura şehir hastanesinin kadın doğum aciline gidip yaptırmıştım. Siz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama belki size yakın bir yerde de acilden giriş yaptırabilirsiniz.
mco sevgilikendim canım ben Sarıyer eğitim araştırmada yaptırdım ücretsizdi sende devlete git yapsınlar ücret ödeme