Gg5348 Doğumdan önce saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler dümdüz boyaya 5 bin lira istiyor o kadar da yazık diye düşünüyorum bana bir fikir verir misiniz
Gg5348 Gg5348 Saçlarım şu an bu durumda çok koyu olmayan kahve tonlarında amonyaksız ne renk boyayayım
Tutaste_ Gg5348 ben kapalıyım kafama göre boyayabiliyorum ama sana bişey diyemem 😀 kuaförler kullanıyor bu durumu işte. Açıcı işine girme bence ben açıkken rengi açılsın diye en acık renk sarı boyayı alıp ıkı kat onu vuruyordum sonra kızıl vuruypdum Bı hafta sonra
Ecekrk Gg5348 hep kendim boyarım saçımı 2-3 sefer kuaföre gittim oda düğün filan için acayipte kolay boyamak ama daha önce boyamadıysan tarif edebilirim
Gg5348 Tutaste_ yok canım açmak istemiyorum zaten güzel bir tonda tek renk boyamak istiyorum normal komple boyaya 4 bin amonyaksız 5 bin dedi şok oldum ombre falan olsa anlıcam dümdüz renk boyayacak ya
Gg5348 Ecekrk bana renk konusunda yardımcı olur musun bu saça çok koyu olmayan bir kahve boyamak istiyorum ne renk olabilir
Tutaste_ Gg5348 saçmalamasın ya serfsiz bunlar. Evde bence benim yaptığım gibi yapabılırsın ben ıkı kat sarı vuruypdum sonra uçlara kızıl vuruypdum hatta atiyim sana
Suey Küllü bir renk olabilir bence hem beyazlar için hemde saçınızda turunculuk var kesinlikle küllü boya kullanın ekstra küllü kumral 7.11
Gg5348 Suey amonyaksız boya kullanmam lazım 37. Haftamda boyayacağım hangi markanın hangi rengini alayım🤗
Ecekrk Gg5348 saçında beyazlar var birde uçları aynı değil ya o yüzden her tarafı aynı renk olmaz ama uçları daha açık olucak dipleri daha koyu hatta zamanla uçları turunculaşıcak ışıltılı kahve, altın kahve, birde çikolata kahve olabilir gibi
Gg5348 Tutaste_ olur canım ama çok boya sürmeye korkuyorum bebiş daha doğmadı 37. Haftamda boyayacağım doğumda fotoğraf çekimi yapacağım güzel çıksın istiyorum ama bebeğe de çok kimyasal olmasın istiyorum
Gg5348 Tutaste_ küllü tonları çok seviyorum aslında ten rengim çok beyaz ama yazın biraz bronzlaştım yine de beyaz tende de küllü saçı çok seviyorum 🥰
Tutaste_ Gg5348 aynı rengi tutturamazsın işte renkler iyide Bi kaç kat vurman lazım ki tutsun maalesef