Tlyysf ben kontrole diye gittim ama ağrım vardı altta baskı var dedim yürürken çok net hissediyordum doktor da 3 cm açıklık var yumuşama yok diyerek eve yolladı ama nst de sancı falan çıkmadı dogurmazsin korkma git dedi gönderdi o gün.. akşam yattım uyudum gece saat 3 dü dayanilmaz bı ağrıyla uyandım yok dedim yalancı sancı kesin doktor daha dogurmazsin dedi gönderdi sonuçta dedim kendi kendime eşimi de uyandirmadim saat 4 oldu ama ağrı geçmedi aynı şekilde 5 dk da bir sancı giriyordu eşim kendi kendine uyandı hadi gidelim dedi hastaneye gittik acile tekerlekli sandalye ile götürdü eşim.. zaten sabahı da acilden muayene olmuştum… Ebe beni gördü kız sen sabah gelen değil misin dedi evet dedim doguruyorum ben çabuk olun dedim.. ee doktor dogurmazsin dedi ya sana dedi bana ağrım var diye bağırdım yat bakayım dedi yattım hemen ayağa bile kaldırmadilar sakın ıkınma dedi yattigim sedyeyle doğum odasına götürdü hemen çatala cik dedi suyumu patlattı iğne yaptı kesiyi attı ikin dedi 2 kere ikindim doğurdum… Vallahi yollarda dogurcaktim bacım 🤣🤣 kontrollü olun inşallah kolay bı doğum olur ben yarım saat içinde doğurdum resmen