Mamiko_2020 Kızlar başta ki bugün sabah yaptığım ve 1 saat sonrası kuruma çizgisi gibi,normalde de bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım.Diğerleri 2-3 gün önce yaptığım.Daha öncesinde de yapmıştım ama aşırı aşırııııı silik pembe olup durdukça yeri belli olmuştu atmıştım hatta fotoğraf.2-3 gün önce yaptığım artımed di hatta anında çıktı 3.fotografta ki.Güvenilir değil diye başka test yaptım o da aşırıııı silik çıkıp durunca kuruma çizgisi gibi çıkmıştı.Bu son yaptığım ilk fotoğraftakine fazla takılmadım yok diye çünkü psikolojik mi görüyorum dedim ama 1 saat sonra belirgin oldu reglde olmayınca acaba anormal durum mu var diyorum yada gebelik varda böyle çıkması normal mi yaşayanlar var mı acaba,çatlamam ağustos 20siydi.Tek belirti göğüsüm aşırı dolgun ve bel ağrım oluyor ayakta durunca,Bütğn testler birbirinden farklı marka bu arada
Melike3506 Mamiko_2020 bende silik bir çizgi görüyorum. Gebelik yeniyse silik çıkması normal. Erken gebelik testi varsa eğer bir tane de ondan yapın onlar daha hassas olduğu için daha belirgin çizgi çıkabilir. Veyabbir kaç gğn daha geçsin kaset testi tekrarlayın
zlemceylan Mamiko_2020 canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama bu yaptıkların sanırım normal kaset testler erken gebelik testi alıp denedin mi peki
Mamiko_2020 Ve bir kaç test daha bu testlerde ki gibi ama atmadım buraya,testlerin hepsinde böyle çıkar mı,ama gebelikte olsa bugün regl günüm başta ki test gibi değilde direk koyu çıkardı diyorum
Mamiko_2020 Melike3506 çok teşekkür ederim,kuruma çizgisi diye ciddiye alamıyorum testleri,ama hepsinde de olur mu böyle diyorum o düşündürüyor.Bugün regl günüm olmasına rağmen ilk fotoğrafta ki gibi sonradan öyle belirgin olması normal mi daha net pembe olması gerekmiyor mu acaba
Melike3506 Mamiko_2020 ilk yaptığınız zamanlarda silik çizgi çıktı mı 15 dakika içerisinde falan? Bu çizgilerin hepsi 1 saat sonra çıktıysa kuruma çizgisidir çok ümitlenmemek lazım. Daha net pembelik çıkması için adet gününün geçmesi lazım diye biliyorum ben bugün adet gününüzmüş. Bir tane erken gebelik testi yapın bence predictor erken gebelik testi güvenilir diye biliyorum yankış sonuç görmedim hiç
Kubraylvc Kuzum testlerdeki kuruma çizgisi belli ama ilk baştaki sanki gölge gibi birde üstünden 12 gün geçmiş erken gebelik yaptınmı benim 11.gün coook gölgeydi kaset test ama erken gebelik testi bariz belliydi ben bu kasetlere güvenemiyorum betam 96 dı gölgeydi
Mamiko_2020 Kubraylvc çok fazla test yaptığım için eşime diyemiyorum al diye 😂belki hatırlarsanız diğer testlerede yorum yapmıştınız o testlerden sonra anında çıkıp koyulaşması lazımdı diyorum ama hep bu şekilde çıkıyor.Reglde olmadım ay belirsizlik çok kötü ya 😅Başta belli olmuyor ama yarım saat bi saat sonra gölge gibi oluyor,en temizi kan vermek sanırım 😊
Kubraylvc Mamiko_2020 o yüzden bu testlerden midem bulandı artık psikolojikmen görürdüm silik 😂en rahatı kan kuzum
Mamiko_2020 Melike3506 zor görebileceğim çookkkk çookkk silik 5 dk içinde görüyordum durdukça renk dönüyordu evet ama benim görebileceğim şekilde oluyordu hep çizgiler 😊çok teşekkür ederim yorumunuz için 🫶🏻olmadı son kez bi erken gebelik testi yaparım 🥰ben reglden önce yaptığım testlerde git gide koyulaşmasını bekledim hep demek ki yanılmışım bugünden sonrasını baz alırım artık 🌸
Melike3506 Mamiko_2020 rica ederim 🌸☺ siz bir de erken gebelik testi yapın o zaman biraz daha belirginleşir durumun şu an net bir şey diyemiyorum ben adet günü de geçmediği için gerçi adet günü geçmeden pozitif görenlerde var ama her kadın farklı her döllenme zamanı farklı onlar etkiliyor herkesin sonucunu
Mamiko_2020 zlemceylan 4-5 gün önce denemiştim erken gebeliği ama yoktu maalesef 😊yarın falanda olmazsam yine yaparım artık ya 🥰
zlemceylan Mamiko_2020 aynen yap eğer negatif çıkarsa YouTube da adet söktürücü egzersizler var yoga gibi daha doğrusu onu dene istersen
Mamiko_2020 zlemceylan düzenli oluyorum aslında taş çatlasın en geç 30.günde geliyor normalde 29 günde bir oluyorum bugün 29.gün olmadım 😊ama olsa testte de çıkardı direk