Zeynepeymenyusuf Kızlar bugün kontrolüm vardı 31+4 deyim doktorum bebeğin kilosu az ve gelişim geriliği olabilir dedi. Güncel kilosu 1.650 grm sizcede az mı? Sizin bebislerin şuan kaç kilo ???
irem88 Zeynepeymenyusuf salı günü 31+5 dim doktora gittiğimde 2kilo 24 gr dedi bir hafta öndeymiş bizimkide yemene içmene dikkat et bence evet biraz kilosu az muz ye kaşar ye kefir iç ceviz falan bunlar düşük kilolu bebeklere faydası olduğunu söylüyorlar
Melekbbc 32 haftada kilosu 1700 çıkmıştı bende de 3 hafta gelişim geriliği olabilir vs dendi ama 40+0 da doğum yaptım 3250 kg doğdu doktorlar zayıf bekliyolardı ama öyle olmadı 😄
Melekbbc Nuranneee aslında extradan bişey yapmadım bi tek muz süt cevizden Shake yapıp içiyodum ama ben ultrasonun yanılttığını düşünüyorum akımda plesanta da sorun yoksa korkmayın belki de minyon tiplidir bebişiniz eğer gelişimi durursa kilo almaya devam etmezse sıkıntı oluyor
Aysays066 31 hafta benmde 1600 kilosu boyu 38 haftasına göre gayet uyumlu dendi banada anlayamıyorum bu doktorları