Beautifulmom21 Bebişleriniz ne durumda kaç kilo bu hafta boyu kaç ☺️ Bizim 1200 gr 38,5 cm . Kasım anneleri ne durumdasınız ben doğum yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım 🥰🥰
FKRKS29 Beautifulmom21 27+3uz bizdee🥰😍 26+7 da 940 gram 30 cm falandık 😅 Allah a şükür güzel gidiyo hareketlerini hissetmeyince hemen paranoyaga bağlamam dışında sorun yok🤣 heycan Cook fazla 😅
kardelengurler7 Beautifulmom21 33+3 Ekimde geliyor miniğim ağırlaştım iyice kendi hazırlıklarım hariç bebişin hazırlıkları tamam bir hastane çantası kaldı uygulamaya göre son 46 günümüz hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi 🩷
Makbule_199110 Beautifulmom21 ben henüz kontrole gitmedim 16 sinda insallah hareketlenme baya bi arttı.masallahi var cadi kizimin hazırlığa başladınız yikama ütüleme gibi ben daha bekliyorum da 😁
_mavii_ FKRKS29 Hareket hissetmeyince paranoyaya bağlama bende de var 🙆 az rahat olsam o da dinlense uyusa ne güzel dimi ama yok
Beautifulmom21 FKRKS29 Ayy bende öyleyim ya hayırlısıyla bi doğursaydık yoksa 9 doğurmama az kaldı 😅😂
FKRKS29 _mavii_ evet ya bende biraz hareket hissetmeyince hemen durtuyom çocuğu 🤣 eşim diyo oğlumu rahat bırak uyuyodur cocugum 🤣🤣
Beautifulmom21 kardelengurler7 Ayy az kalmış sizin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişlerini inşallah 🙏🏻🥹
Beautifulmom21 Makbule_199110 Bende henüz alışverişini yapmadım yani araba , park beşik , bez ve bebek odası hariç daha hiçbişi almadım bu ay alıcam inşallah 🥰
Apple1993 Beautifulmom21 benim ikinci gebeligim aslinda ilk dogumum devlette normal oldu ve ben fiziksel ve piskolojik yönden mahfoldum Ilk cocugum erkek Suan 26 haftalik hamileyim buda kız olcak Oyuzden sezeryan oldu tercihim bide bi erkek bi kız yeter rabbim 2 duyguya da tattircak daha ne isterim ki Bide bağlatma olacagim hazir sezeryan olmusken Rabbim yavrularimiza saglik uzun ömürler versin insallah 🥰🥰🥰
kardelengurler7 Beautifulmom21 az kaldı heyecan dorukta diyeyim nasıl dogurucam nasıl olucak hazırlıklar falan derken
nazligiz Beautifulmom21 27. Haftaya bugün girdik 😍 24 haftalıkken 800 gram 33 cm di bebeğim haftaya kontrol var bakalım ne kadar olmuş 😍 bel ağrılarım var uykularım hep bölünüyor 🥹
Beautifulmom21 nazligiz Maşallah 🧿 Benimde bel ağrım oluyor bacaklarda kasılmam oluyor arada kalçada da maalesef 🥺 onun dışında iyiyiz çok şükür 🙏🏻