Selda_66 Kızlar bebek büyüdükçe hareketlerini daha çok hissetmem gerekmiyor mu gündüzleri aşırı nadir bagzen hiç yok akşamları hisediyorum genelde ama hala sert bi tekme hissettiğim yok ilk.gebeligim diye mi.anlamadim çok şükür bebekte de bi sknti yok ama.anlam veremedim bana bisey söyleyin.yasayan var mı
Svllkccc Selda_66 31+1 bebeğim hiç çok hareketli olmadı hala öyle çok sert hareketleri yok yer bebek aynı olmuyor benimde çok hareketli değil sağlıklı çok şükür bir sorun yok
Aycnnn Selda_66 ilk gebelik olduğundan az hissedebilirsiniz bide genelde gündüz hareketli olduğumuz için içerdeki su sallanıyor ve o onları uyutuyor genelde anne dinlenmeye geçtiği zaman hareketlenirler demişti doktorum mesela ilk kızımda çok fazla hissetmezdim ama bu 2. Çok çok hissediyorum bunada normal dedi doktor
mickey Selda_66 O haftalarda aşırı sert tekme atmasını bekleme. Daha ayakları o kadar güçlü değil ki. Zaten kilosu ne seni sertçe tekmelesin yavrucak. Hareket sıklığı ise her bebek aynı olmuyor. Bazısı çok hareketli bazısı biraz yavaş bir bebek olabiliyor. Eğer kontrollerin iyi ve doktorun sağlıklı diyorsa evhamlanıp da bebeği strese sokma. Mesela onunla konuşmayı deneyebilirsin. Ve ona kilo aldıracak şeyler ye
Selda_66 mickey herseyi yapiyorum ilk.gebelik oldugu için heyecanda var ve bilimcsizlikte yani tecrübeli olmadığımdan herseyde evham yapiyorum
Busraakinci Ay yalnız değilmişim, 25. Haftadayım bende hareket etsin diye sırt üstü yatıyorum bazen ona rağmen etmiyor günde 3-4 defa hissediyorum hafif oda, ama bebek sağlıklı bi sorun yok ama ister istemez tedirgin oluyorum