123tazeanne Kızlar merhaba böyle setli güvenilir bir site arıyorum daha önce alışveriş yapan var mı önerebileceğiniz
br2023 123tazeanne Ben Tulum bide emzik takımı 970e aldm kargo dahil bunun bu fiyata olması imkansz. Dolandırıcı olabilir dikkat edin
Cansu-2600 123tazeanne İnstagramdada normal sitedede bianne atölyesi var ordan bakabilirsiniz ben aldım ordan komple set
Cansu-2600 123tazeanne Kuzuyu kendim almıştım ama diğer küpler kıyafetler o sayfadan almıştım. 12li hastane çıkış seti yaptırdım ama hepsinin fotosunu cekmemistim bunları çektim sadece
Muverrihanne 123tazeanne ben instagramda Subaybcollection diye bir sayfaya yaptırdım çokta memnun kaldım uzun araştırmalar sonucunda yaptırmıştım. Ayrıca ürünleri %100 pamuk yumuşacık
zilantc İnstagramda melizababy adlı bir sayfadan almıştım ben isimli hastane çıkışını çok güzel ve kaliteli geldi memnun kaldım sizde alabilirsiniz isterseniz
br2023 123tazeanne Ben siteden değil de direk wpdn sipariş girdim ama bu şekilde set değildi hastane çıkışı seti 1500 muydu neydi yalnz kumaşı fln çok kaliteli.
Eylulperisi 123tazeanne dikkat edin dolandırıcı olabilir bu setin bu fiyata olması imkansız ben sadece kıyafet setini 1000 tlye yaptırıyorum
Eylulperisi 123tazeanne instgramdan ender bebek hediyelikleri sayfasından alışveriş yapıyorum kızımdada buraya yaptırdım şimdide sipariş verdim güvenilir bi bakın isterseniz
Glnrskr 123tazeanne Bu hastane çıkışımız aşırı beğendik instagramda miraynakısdekor a yaptırdım. Kapı süsü yaptırdım ama yaptırdığım yer set yapıyor instagramda sodesignatelier oraya bakın isterseniz.