Gg5348 Zehraakkyn bizim herşeyimiz şükür bitti doğumuma az kaldı sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum 🤗
Zehraakkyn bsrakkaya0 valla bn trendyoldan amörtisörlü trabel sistem bi araba aldım kullanmadım ama kullananlar cok memnun bnde cok begendim istersen link atabilirim fşyatıda uygun
buseturan _ozlmm Sizin listenizi başka bir forumda da görmüştüm sayıları ufak tefek değiştirerek bende faydalanıyorum o yüzden Teşekkürler ☺️
mco _ozlmm reflü yatağı? Benim en çok kullandığım oydu beşiğin içine bile reflü yatağı ile koyardım sağa sola düşme kayma olmasın diye ona da bi bakın derim
_ozlmm buseturan Rica ederim ☺️ Ben aldıkça yazdım listeledim diyse çok unutuyorum ne aldım ne almadım diye 😂
M-Urass_Mom Benim de her şeyim tam çok şükür. Aklınıza gelenleri sorabilirsiniz. Şunu aldın mı ya da şunda hangi markayı tercih ettin gibi. Seve seve cevaplarım 💕
M-Urass_Mom Bhrdnz Ben stok yapmanın sıkıntı yaratma olasılığından dolayı pişik konusunda en güvenilir bez diye prima premium care 1 numara 3 adet şeklinde tercih ettim. 2 numarasından da yine 3 paket aktif bebek olanından aldım
Betuleva Gg5348 bebeğim ocakta doğacak. 4tane 5li takım aldım hastane cıkısıda alacağım. Yenidoğan için bunlar yeter mi. 0 3ay mı alsam acaba kıyafeti
Gg5348 Betuleva yeterli bence canım ben iki tane 10 lu hastane çıkışı aldım biri isimli işlemeli fotoğraf çekimi için de kullanacağım ayrıca da 5 takım aldım 10 takım veya tulum karışık da 0-3 ay aldım🤗