Aylaa123 Ss4 bence heryerde gerekli tecrübeniz yoksa bez değiştirirken sağa sola bulaşma ihtimaline karşı götürmekte fayda var
myavocado Ss4 gerekli oluyor, kullanılıyor, ben koymuştum, hastanede de vardı odada çekmecelerde onları kullandım ama hastanede olmazsa diye koyun bence
Nananan Ss4 herşeyden önce hijyen açısından gerekli temize olup olmaması önemli değil bence heryerde yanında olsun ben kaynanamlara giderken bile götürüyordum bide bulaşması ihtimali de oluyor ama ondan önce hijyen açısından her yerde yanında mutlaka bulunsun bence
Mhtpdrmz06 Ss4 bütün marketlerde satılıyor canım bebek bakım örtüsü diye markasının hiçbir önemi yok ben bugun şoktan 10 luaunu 42 ye aldım mesela. Kullanmaya başlayınca da batana kadar kullanabilirsin tek kullanımlık diye her alt değiştiemende yenisini kullanmıyorsun kak çiş bulaşana kadar kullanabilirsin
myavocado Ss4 e bebekten aldım tek kullanımlık evet, internetten de alabilirsiniz. migrosda filan da görmüştüm
Cudana Ss4 ebebekteki baby me’den aldık biz stok yaptık hatta. Bi tane de silinebilir olanlardan aldı annem
Nananan Ss4 ben tek kullanımlık almıştım öyle kaliteli birşeye gerek yok ztn kullanıyorsun kirlenince atıyorsun ben Trendyoldan en ucuz hangisiyse onu alıp stok yapıyordum 6 aya kadar kullandım Ztn sonra çocuk ek gıdaya geçtiği için saatiyle yapıyor ve çok gerek kalmıyor bir paket de alsan uzun süre kullanabiliyorsun