sevvalnur12 Kızlar ilk beta hcg sonucum 47.2 çıktı 2 gün sonra bir daha kan verdim 104 oldu sizce iyi mi değerlerim ve tahminen ne kadar haftalık gebe oluyorum
1Anneadayiiii sevvalnur12 artış güzel bence canım ama kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre hesaplanıyor galiba öyle biliyorum
halimeyyy sevvalnur12 benim de son adet tarihim 28 temmuzdu geçen çarşamba kan verdim 956 çıktı daha sonra beta baktırmadım keseyi görmeye gideceğim Allah’ın izniyle
Bernakoyunn sevvalnur12 benim 18 Ağustosta reglim bitti. 8-9 Eylül gibi tekrar olmam gerekiyor test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 😒
sevvalnur12 Bernakoyunn sen bi yine al dene Allah büyük ben 3 yıldır bekliyordum rabbim çok şükür nasip etti ama bu dönemde de sigara kullanıyorum bırakamıyorum
iremakdeniz Bernakoyunn benim de 8 eylül bugün yaptım negatif çıktı istersen biraz daha bekle cuma günü falan yapabilirsin hatta gecikmeyi bile beklesen çok iyi olur çünkü negatif çıkınca biraz üzüntü yaşayabiliyoruz üzüntü yaşamaman için diyorum