minikmucizem20 Bebek arabasını kaldırdım kurmak için sonra yere oturdum kızlar 26 haftalık hamileyim ağır kaldırmak sonradan aklıma geldi bişe olur mu
myangelson minikmucizem20 bir postu 3 kere açmanız daha çok cevap geleceği anlamına gelmez bir sakin olun. Olan olmuş zaten.
huzunluponcik minikmucizem20 bebek arabaniz kaç kg bir şey olacağını sanmıyorum benim yeğenim 25 kg hamile olduğumu bilmeden kaç kez kucağımda taşıdım bir şey olsa kanamanız olurdu
Rumeysaerd1 minikmucizem20 insanlar ne kadar sert cevaplar vermiş sanki kadın silah dayadı kafanıza hamile insanlara nasıl konuşacağınızı bilin kendinizi üzmeyin bişey olacaksa zaten olur dua edin başka çareniz yok ama bişey olmamıştır
Melike_00 minikmucizem20 Korkma bir şey olmaz. Bebek Arabaları cok ağır değil canım. Öyle olsa belin ağrırdı kendini belli ederdi bir rahatsızlık. Boş yere kafana takma bende koltuk çektim, yigenimi kaç defa kucağıma aldım 3 yaşında çocuk.
myangelson minikmucizem20 korkacak bir durum yok genelde ağır kaldırılması istenmiyor ama bir sürü insan var çocuğunu falan kucağında tasiyan. Aşırı sancı ve kanama olmadığı sürece herşey normaldir. Cok panik bir hamilelik geçiriyorsunuz bu şekilde kendinize ve bebeğinize zarar biraz sakin olmayı deneyin ciddi olarak söylüyorum bunu.
minikmucizem20 Retjza bebek düşmez değil mi ya da kalbi falan durmaz değil mi bişey olsa kan gelirmiydi sizce ?
Retjza minikmucizem20 Yahu ne olabilir Allah aşkına bebek 26. Haftada zaten düşmez bir sorun olsa kanamanız olur bu haftaya kadar gelmişsiniz hiç mi araştırma yapmadınız Allah aşkına?
RavenV minikmucizem20 Sürekli bu tarz başlıklar açıyorsunuz. Şunu yaptım bir şey olur mu bunu yaptım olur mu.. Hayır arkadaşım olmaz ama madem bu kadar evhamlısınız gebeliğinizi yatarak geçirmenizi tavsiye ediyorum. Kaldı ki herkesin gebeliği farklı ilerler burada kim size ne derse desin doğru bilgi olmaz. En iyisini doktor bilir. Aklınıza yatmıyorsa hastaneye gidin kontrol ettirin bebeğinizi ve kendinizi.
sedefyrs1101 Bukadar abartmayın ya Allahın izniyle bişey olmaz ben 19litrelik su bidonu kaldırdım haberim yokken bişey olmadı bebek arabasından ne olacak? Korkmanız normal tabi ama bukadar abartılmamalı bence çok da ağır bişey değil. Sağlıkla kucağınıza alın:)
Hasret18ayaz Ben henüz 5+5 im oğlum 13 kilo birde bebek arabamiz var hergun bir kolumda oğlum bir kolumda bebek arabası merdiven cikiyorum iniyorum bagaja koyup geri çıkarıyorum falan birşey olmaz korkmayın
Zuleyha_18 minikmucizem20 bişey olmaz endişe etmeyin 🥰 benim riskli gebelik olmasına rağmen mecburi durumlarda 22 kilo kızımı kaldırdım Allah’ın izniyle bişey olmadı
Tutaste_ Ss4 ohooooö ben evde rambo gibi geziyorum ama yanlış kaldırmayın için rahat edıcekse git Bi baksınlar
User658383839 Bu kadar sert cevaplar vermeye ne gerek vardı ki kadın buraya paylaşmak istemiş merak etmiş ki zaten bu uygulama bunlar için değil mi fikir alışverişi yapmak,bebek takibi gibi..vs vs…