12_annee Ss4 ilk doğum sezeryan olduğu için başıma gelcegi bildiğimden daha çok korkuyorum elimde olan birsey değil
33kucukfasulye Bende bende çok korkuyorum🙈 ve sezaryen olacam😞klozet, hapşırmak,uyumak,yürümek hepsi sıkıntılıymış
Tugcev Ss4 Bende öyleydim. Hep normal doğum yapcam çok rahat olcak diyordum. Şekerim çıkınca kesin zorunlu Sezeryan olurum diye düşündüm her gece rüyama giriyordu ağlıyordum 😂 şimdi sorun neyden korkuyorum 😂 hepsinden 😂😂 geçen gün doğumhaneye nst’ye gönderdi doğumhaneye gönderdi diye ağlaya ağlaya gittim inanın 😂 dedim ben normalde yapamıcam sezeryan yapayım. Bir haftadır düşünüyorum 😂 ben düşünmeye devam ederken bebek gelecek 😂
Ecemmm07 Ss4 🤭🤭🤣🤣ay bende öyleyim çok korkuyorum daha beli degil eşim diyo bukadar korkarsan başına gelir diyo 35+2
mcansu Brcuburci genel ve lokal anestezi olarak 2 şekilde yapılıyor. Eğer genel olursa tamamen uyutuyorlar ama epidural veya spinal anestezi olursa sadece belden aşağısı uyuşuyor ve doğuma şahit oluyorsunuz 😌😊
Bendiyebiri_ Ss4 bennnn ilkim normal doğum yaptım ikinci gebeliğim şuan geçen haftalarda doktorum eğer bebeğin harkeetleri baya azalırsa sezeryanla alicam dedi tehlikeye atmayalım eşim hemen mecburen alınır ve kabul etti bense orada tansiyonim düştü bayilcaktim hocam bana öyle demeyin kalpten giderim dedim sezeryandan çok korkuyorum
Alisde Ss4 vallahi o catala yattığımda o sanciyla allah icin sezaryene alin dedim iki doğumunda pozitif ve maalesef kotu geceni var ama ben normalden sonra alt tarafimin bakimindan acisindan cok korktum ve sezaryene almamiz lazim dediklerinde allahim sukurler olsun dedim 3 4 gun dikis agirsi cektim okadar ama ölüp bittigim derecede degildi aci çünkü mastit olmustum asil anami aglatan o oldu yeterki çabuk atlatalim hafif atlatalim ama sezaryenden cok cok memnun kaldim iyki dedim 💗
mcansu Brcuburci zaten her şey olacağına varıyor 😅biz ne kadar araştırsak da plan yapsak da bebikin canı nasıl gelmek isterse Yeter ki sağlıkla gelsinler 🌸
M-Urass_Mom Ss4 Doğal yol daha cazip geliyor. Yaratılış açısından vs uygun. Sezaryen ise ameliyat 🫠 Ben de bundan dolayı aynı düşüncedeyim birçok insan gibi. Allah gönlümüzdekine göre versin inşallah amin 🙏🏻
Minnaksever Ss4 ben de öyleydim ve korktuğum başıma geldi 🥹 şimdi ikinciyi bekliyorum daha çok korkarak çünkü başıma ne gelecek biliyorum 😁