Tazeanneveminikleri Arzunur14_ benim ikinci hamileliğim. Hiç beklemiyorduk eşim hissetti ve ısrarla hamilesin diyip gidip test almıştı. Ve onun sayesinde hamile olduğumu öğrenmiştik 🥹🌸
Balbebek012 Arzunur14_ 3.gebeliğim ve üçünde de hamile olduğumu biliyorum hangi gün hamile kaldığımk bile 😁😁 planlı bebişler olunca ahahha
Balbebek012 Nazo77 tahmin ettim diyim ☺ ortalama olarak şu günler diyebilirim hesaplayınca bile tam tutuyor çünkü mesela benim reglim bir gün bile çok nadir seker hani hep nettir günü
Ceylin-009 Arzunur14_ olmadı hep değilsindir dedi hep ben hissettim oğlum da da ısrarla kız dedi ben oğlumun olacağını hissettim öküz gibi bisi hissetmez yani .
Pelinaltnl myangelson ay bendede aynı hem görümcem hem eşim o hafta sürekli hamile misin diye sürekli sordular yok diyordum bilmiyordum daha dogrusu, bir gece önce eşim sanki hamilesin dedi gece rüyama girdi sabah test yapıp ogrenmistim
myangelson Pelinaltnl vay be 😂 ben 10 gündür goguslerde hassasiyet olunca bir de çok fazla tuvalete gitmeye başlamıştım hala adet olmayınca test yapmıştım öyle öğrenmiştik ama yine de herkes şok olmustu 😅😅
Aeell Arzunur14_ benimde oğlum hisetti 2 hafta anne bebek var anne bebek var diyip durdu adet günüme 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı
Arzunur14_ Aeell Benim oğlum da teyzesi için diyor kardeşim daha okuyor bekar teyzemin karnın da bebek var civciv var diyor 😂😂
Makbule_199110 Arzunur14_ ben daha kucuk diye tutmaya devam etmiştim çok şükür hersey yolunda gecti Rabbım saglikla kucaklarimiza versin insallah canim
Arzunur14_ myangelson Prodoctor erken gebelik testi aldım internetten kaç güne kadar doğru sonuç verir gelene kadar 6 7 olacak adetime 😂