Aylaa123 beybim0 kardeşim ebe çektirmek istiyorlarsa biz çekiyoruz resim dedi yani rica edersiniz sizide çekerler hemşire yada ebeler
Mervealya1992 beybim0 benm telimi aldılae içeri yaaa okdr lüks özel hast degildi ama 20 foto var sezeryan anında kesılmesınden benm kucagma verılene kdr bukdr ilgi beklemıyordum ki benden snea kaç kısı doguddu hıc bukdr foto alınmadı 2 3 fotoyla geçiştiriuorlar
Momellaa beybim0 ya doktor veriyor telefonunu cekiyorlar yada personele ver telefonunu odaya seni almaya geldiğinde personel çeker bahşiş verirsin genelde doktor kendi telefonunu veriyor sen doktordan alıyorsun konusursun zaten bunu doktorla doğum öncesi
Cihangir09 beybim0 onu hastaneye sormanız gerekiyo bazı hastaneler malesef fotoğrafçılari olduğu için içeri telefon sokmuyolar ve çektikleri o fotoğrafları parayla satiyolar oğlum doğduğunda öyle bir durumumuz yoktu resimleri alamadık kaldi hastanede ama şuan doğum yapacağım hastanede içeri telefon verebiliyorsunuz
myavocado beybim0 ben sezaryen oldum, doğuma eşim de girdi, eşimin telefonunu almasına izin verilmedi, doktorunuzun telefonu ile oradaki hemşireler çekti.